Αυξήθηκαν τα έσοδα της παγκόσμιας αγοράς τυχερών παιχνιδιών κατά το πρώτο τρίμηνο

Μια νέα ανάλυση από την εταιρεία ερευνών H2 Gambling Capital δείχνει σημαντική αύξηση των εσόδων για την παγκόσμια αγορά τυχερών παιχνιδιών, κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2021. Η H2 Gambling Capital πραγματοποίησε την έρευνά της δειγματοληπτικά, με τη συμμετοχή 15 εταιρειών τυχερών παιχνιδιών που δραστηριοποιούνται σε αρκετές αγορές ανά τον κόσμο, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα έσοδα είναι αρκετά περισσότερα φέτος, σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Το πρώτο τρίμηνο του 2020, άλλωστε, έφερε σημαντικά προβλήματα στην αγορά τυχερών παιχνιδιών σε ολόκληρο τον κόσμο. Η έλευση της πανδημίας στα μέσα Μαρτίου προκάλεσε μεταξύ άλλων το κλείσιμο τεράστιου αριθμού επιχειρήσεων τυχερών παιχνιδιών στον επίγειο τομέα, ενώ ανάγκασε και την προσωρινή διακοπή των κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων ανά τον κόσμο.

 

Τα στοιχεία της H2 Gambling Capital για το πρώτο τρίμηνο

Η έρευνα που πραγματοποίησε η H2 Gambling Capital δείχνει ότι τα έσοδα της παγκόσμιας αγοράς τυχερών παιχνιδιών σημείωσαν αύξηση 38% κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες, μάλιστα, σημειώθηκαν στις αγορές των ΗΠΑ, της Αυστραλίας και της Ασίας.

Τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι η αύξηση των εσόδων ήταν ιδιαίτερα μεγάλη στο στοίχημα. Συγκεκριμένα, τα έσοδα των στοιχηματικών αυξήθηκαν κατά 51%, σε σχέση με πέρσι, χάρη και στο γεγονός ότι φέτος δεν υπήρξαν προβλήματα με τη διεξαγωγή των αθλητικών διοργανώσεων. Από την άλλη, στον τομέα των υπόλοιπων τυχερών παιχνιδιών, η αύξηση δεν ξεπέρασε το 28%. Η αύξηση εσόδων, πάντως, δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακή με αυτές των αμέσως προηγούμενων τριμήνων. Είναι χαρακτηριστικό ότι, κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2020, η αύξηση των εσόδων στο στοίχημα άγγιξε το 58%, ενώ των υπόλοιπων παιχνιδιών το 32%.

Η έκθεση της H2 Gambling Capital, δείχνει και αύξηση των μεικτών κερδών των επιχειρήσεων τυχερών παιχνιδιών κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021. Η αύξηση, σε σχέση με πέρσι, αγγίζει το 119%.

Τέλος διαβάστε τις προβλέψεις της H2 Gambling Capital για την παγκόσμια αγορά τυχερών παιχνιδιών μέσα στο 2020.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.