Αισιόδοξες οι προβλέψεις για τα κέρδη της εταιρίας στοιχήματος Ladbrokes

Κατά τη διάρκεια μιας νέας ενημέρωσης των μετόχων της, η εταιρία GVC Holdings ανακοίνωσε ότι τα εκτιμώμενα κέρδη της εταιρίας στοιχήματος Ladbrokes θα είναι περισσότερα από αυτά που είχαν εκτιμηθεί αρχικά για το οικονομικό έτος του 2019. Παρόλο που η εταιρία αναγκάζεται να κλείσει αρκετά από τα πρακτορεία επίγειου στοιχήματος που διατηρεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, η αύξηση του τζίρου στο επίγειο και στο online στοίχημα οδηγεί υψηλότερα τις εκτιμήσεις για τα κέρδη στο τέλος του χρόνου.

Θυμίζουμε ότι η Ladbrokes έχει αναγκαστεί να κλείσει κάποια από τα πρακτορεία της και σχεδιάζει να κλείσει άλλα 900, εξαιτίας του νόμου που μειώνει το ανώτατο ποσό στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα στις 2 λίρες.

 

Αύξηση των κερδών της Ladbrokes αναμένουν οι υπεύθυνοι

Σύμφωνα με τον CEO της GVC Holdings, ιδιοκτήτριας της Ladbrokes, τα κέρδη της για το 2019 εκτιμώνται πλέον κοντά στα 770-790 ευρώ, σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις, που δεν ξεπερνούσαν τα 750-770 εκατομμύρια ευρώ.

Σημαντικό ρόλο στην αύξηση των εκτιμώμενων κερδών έπαιξαν οι επιδόσεις της εταιρίας μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2019. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, τα έσοδα από τα αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού έχουν μειωθεί. Ωστόσο, αυξήθηκαν τα επίγεια στοιχήματα, αλλά και τα online. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, η αύξηση αγγίζει το 12%, σε σχέση με τα αντίστοιχα online στοιχήματα του τρίτου τριμήνου του 2018 (ενός τριμήνου, κατά τη διάρκεια του οποίου διεξαγόταν και το Μουντιάλ της Ρωσίας).

Χάρη στις παραπάνω επιδόσεις, λοιπόν, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας μετρούν, βέβαια, τις απώλειες που φέρνει ο νόμος, αλλά παραμένουν αισιόδοξοι για τα κέρδη του 2019, αφού οι παίχτες φαίνεται να βρίσκουν εναλλακτικές στοιχηματισμού και να αξιοποιούν περισσότερο μεθόδους όπως το στοίχημα στα ταμεία των πρακτορείων και το online στοίχημα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.