Έσοδα ρεκόρ για το οικονομικό έτος 2020-2021 εξασφάλισε η Pennsylvania

Η αγορά τυχερών παιχνιδιών της Pennsylvania αποτελεί μια από τις επιτυχημένες στις ΗΠΑ και το δείχνει μήνα με το μήνα, χάρη στην ανάπτυξη που παρουσιάζει στον τομέα των εσόδων. Ειδικά στο σύνολο του οικονομικού έτους του 2020-2021, μάλιστα, η Pennsylvania κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, αφού εξασφάλισε 3,88 δις δολάρια σε έσοδα!

Αναλυτικότερα, η Pennsylvania ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους (από την 1η Ιουλίου του 2020 έως τις 30 Ιουνίου του 2021) και αυτά δείχνουν ότι η αγορά τυχερών παιχνιδιών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ στα έσοδα.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Pennsylvania

Σύμφωνα με την έκθεση που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρμόδιοι, τα έσοδα της αγοράς της Pennsylvania κατά το έτος 2020-2021 άγγιξαν τα 3,88 δις δολάρια. Πρόκειται για τα περισσότερα που έχει εξασφαλίσει η αγορά κατά τη διάρκεια ενός έτους και για αύξηση 44,4%, σε σχέση με το προηγούμενο οικονομικό έτος!

Τα περισσότερα έσοδα εξασφάλισαν, όπως φαίνεται, τα επίγεια φρουτάκια, τα οποία απέφεραν 1,89 δις δολάρια. Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν τα online τυχερά παιχνίδια (πλην του στοιχήματος), με έσοδα 897,2 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ στην τρίτη τα επιτραπέζια παιχνίδια των καζίνο, με έσοδα 721,8 εκατομμύρια δολάρια. Το στοίχημα, τέλος, βρέθηκε στην τελευταία θέση, με έσοδα 308,8 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, αποτέλεσε τον τομέα με τη μεγαλύτερη αύξηση εσόδων, καθώς τα φετινά έσοδα ήταν κατά 171,6% περισσότερα από τα περσινά!

Η αύξηση των εσόδων ήταν αναμενόμενη, πάντως, αφού τα έσοδα της αγοράς αυξάνονταν μήνα με το μήνα, ειδικά μέσα στο 2021. Είναι χαρακτηριστικό ότι τον Ιούνιο η αγορά εξασφάλισε 388,9 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα, με την αύξηση να αγγίζει το 193,3%, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Η εταιρεία στοιχήματος με τα περισσότερα έσοδα, τέλος, ήταν η DraftKings, με 16,2 εκατομμύρια δολάρια.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.