Αυξημένα έσοδα για τη Unibet το πρώτο τρίμηνο του 2014

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Unibet ανακοίνωσε αύξηση των μεικτών εσόδων της, για μια ακόμη συνεχόμενη χρονιά, για το διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου 2014. Η αύξηση στα έσοδα της εταιρείας του online στοιχήματος έφτασε στο 14%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013, καθώς αυτά άγγιξαν τα 81.9 εκατομμύρια ευρώ. Αντίστοιχα, τα μεικτά της κέρδη άγγιξαν τα 25,9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα μέλη των ιστοσελίδων της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 1,6 εκατομμύρια, από το πρώτο τρίμηνο του 2013 έως σήμερα.

 

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, πάντως, σημαντικό ρόλο στην αύξηση των εσόδων έπαιξε η πώληση της θυγατρικής της εταιρείας, Kambi, καθώς και η ανάπτυξη της mobile πλατφόρμας της.

Η Unibet είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στην Ευρώπη,στην Ελλάδα όμως δεν διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας με αποτέλεσμα να μην δέχεται έλληνες παίχτες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.