Μικρή αύξηση στα έσοδα της Bwin

H ιστοσελίδα στοιχήματος Bwin ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2014, τα οποία έδειξαν μια μικρή αύξηση στα μεικτά της έσοδα, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013. Αναλυτικότερα, η Bwin εξασφάλισε μεικτά έσοδα 148,7 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για μια αύξηση 2%, σε σχέση με τα έσοδα του τρίτου τριμήνου του 2013.

 

Η αύξηση αυτή επιτεύχθηκε, παρά το γεγονός ότι ο όγκος των στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν ήταν μειωμένος και το ότι η ιστοσελίδα πόκερ της εταιρείας σημείωσε πτώση των εσόδων κατά 25%. Αντίστοιχα, και ο τομέας του καζίνο παρουσίασε απώλειες, με την ελληνική αγορά και το νομοθετικό της πλαίσιο να αποτελούν μία από τις κύριες αιτίες.

Η Bwin ανήκει στις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν στοιχήματα σε πάνω από 30 αθλήματα και πολλά παιχνίδια στα μέλη της.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.