Αύξηση εσόδων έφερε το πρώτο τρίμηνο του 2021 στην εταιρεία στοιχημάτων Flutter Entertainment

Η εταιρεία στοιχημάτων Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια των Paddy Power και BetFair μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε αύξηση των εσόδων της κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021. Η αύξηση οφείλεται κατά κύριο λόγο στον online τομέα, αλλά και ο επίγειος κατόρθωσε να ξεπεράσει πολλά από τα προβλήματά του, κατά τους πρώτους τρεις μήνες του 2021, καθώς πολλές χώρες (στις οποίες δραστηριοποιείται η Flutter) εξήλθαν από το lockdown που προκάλεσε η πανδημία.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Flutter, τα έσοδά της κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021 αυξήθηκαν κατά 32%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2020. Η μεγάλη αύξηση δεν προκάλεσε έκπληξη, αφού το πρώτο τρίμηνο του 2020 σήμανε και την έναρξη της πανδημίας, καθώς και των προβλημάτων που τη συνόδεψαν.

 

Τα έσοδα της Flutter για το πρώτο τρίμηνο του 2021

Η Flutter ανακοίνωσε ότι τα έσοδά της για το πρώτο τρίμηνο του 2021 άγγιξαν τα 1,7 δις ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι ήταν υψηλότερα κατά 32%, σε σχέση με τα αντίστοιχα του πρώτου τριμήνου του 2020. Τα περισσότερα από αυτά τα έσοδα οφείλονται στο στοίχημα (online και επίγειο), το οποίο είχε την τιμητική του για ένα ακόμα τρίμηνο.

Σύμφωνα με την Flutter, τα έσοδα του στοιχήματος αυξήθηκαν κατά 43%, σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά, και ξεπέρασαν το 1 δις ευρώ. Ο λόγος της μεγάλης αύξησης εντοπίζεται μεταξύ άλλων και στο γεγονός ότι οι αθλητικές διοργανώσεις δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα διακοπής φέτος, όπως συνέβη πέρσι, στα μέσα Μαρτίου. Παράλληλα, σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο, τα πρακτορεία στοιχήματος της Flutter άνοιξαν ξανά τις πύλες τους και υποδέχθηκαν πελάτες.

Αύξηση, όμως, σημειώθηκε και στα υπόλοιπα παιχνίδια που διεξάγουν οι ιστοσελίδες της Flutter, όπως εκείνα του online καζίνο και το online πόκερ. Τα στοιχεία δείχνουν αύξηση της τάξης του 18%, καθώς τα έσοδα του τομέα άγγιξαν τα 680 εκατομμύρια ευρώ. Οι υπεύθυνοι, τέλος, δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του πρώτου τριμήνου και είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα της Flutter Entertainment για το 2020.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.