Αύξηση εσόδων για τη BetClic

Η ιστοσελίδα στοιχήματος BetClic ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2014 και η εικόνα είναι άκρως θετική. Αναλυτικότερα, η γαλλική εταιρεία του online στοιχήματος (η οποία διατηρεί και online και live καζίνο, αλλά και πόκερ room) ανακοίνωσε αύξηση των μεικτών εσόδων της κατά 24%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014.

 

Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, συνέδεσαν αυτή την αύξηση με το αυξανόμενο ενδιαφέρον των Γάλλων παιχτών για το online στοίχημα, καθώς και την επιτυχία της mobile πλατφόρμας της εταιρείας. Με την ίδια λογική, προέβλεψαν πως, κατά το διάστημα του επερχόμενου Μουντιάλ, οι επιδόσεις της BetClic θα φτάσουν ακόμη ψηλότερα.

Η Betclic είναι από τις πιο αναπτυσσόμενες εταιρίες στοιχημάτων του διαδικτύου,αλλά προς το παρόν δεν διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betclic και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betclic ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.