Αύξηση των εσόδων της παρά την πανδημία αναμένει η εταιρεία στοιχήματος Kindred

H εταιρεία στοιχήματος Kindred, ιδιοκτήτρια κορυφαίων στοιχηματικών ιστοσελίδων, όπως η Unibet, είναι αρκετά αισιόδοξη για τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου, παρά το γεγονός ότι κατά το συγκεκριμένο διάστημα κορυφώθηκαν τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, που επηρέασαν αρνητικά το στοίχημα και άλλα τυχερά παιχνίδια.

Θυμίζουμε ότι οι περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο διακόπηκαν τον Μάρτιο και οι περισσότερες δεν επέστρεψαν έως τα τέλη Ιουνίου. Παρά το σημαντικό αυτό εμπόδιο, όμως, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας εκτιμούν μια μικρή αύξηση στα έσοδά της.

 

Οι εκτιμήσεις της Kindred για το δεύτερο τρίμηνο του 2020

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων, η Kindred έχει εξασφαλίσει έσοδα 261,6 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2020. Αν το νούμερο αυτό επαληθευθεί, η αύξηση σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα θα αγγίζει το 3,6%.

Η Kindred έδωσε και την εξήγησή της για τη μη αναμενόμενη αύξηση των εσόδων της. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, η απουσία αθλητικών διοργανώσεων προκάλεσε μείωση εσόδων στο online στοίχημα, η οποία όμως υπερκαλύφθηκε από τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια που προσφέρει. Συγκεκριμένα, αύξηση σημειώθηκε στη νέα πλατφόρμα ιπποδρομιών, αλλά και στα eSports και στα virtual sports που προσφέρει στις ιστοσελίδες της.

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι της εταιρείας αναφέρθηκαν και στο κλείσιμο των πρακτορείων επίγειου στοιχήματος ανά τον κόσμο, κάτι που την ωφέλησε, αφού η ίδια δε διατηρεί επίγεια πρακτορεία και πολλοί παίχτες του στοιχήματος στράφηκαν στις υπηρεσίες της ως εναλλακτική.

Η Kindred, τέλος, τόνισε ότι εξοικονόμησε και αρκετά χρήματα στο marketing, λόγω των περιορισμών που επέβαλε η πανδημία. Οι υπεύθυνοι, όμως, παραδέχθηκαν ότι τα έξοδα αυτά ξεκίνησαν και πάλι να αυξάνονται, όταν οι αθλητικές διοργανώσεις επέστρεψαν στο κανονικό τους πρόγραμμα.

Δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα της Kindred για το πρώτο τρίμηνο του 2020.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.