Αυξημένα κέρδη αναμένει η 888

Πολύ δυνατή χαρακτήρισαν οι υπεύθυνοι της 888 την απόδοση της στοιχηματικής εταιρείας μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014, αναμένοντας αυξημένα κέρδη για το διάστημα μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 30ής Ιουνίου του 2014.

 

Οι εκτιμήσεις των υπευθύνων θέλουν τα μεικτά έσοδα της εταιρείας να είναι σημαντικά αυξημένα, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013, χάρη σε παράγοντες όπως το Μουντιάλ της Βραζιλίας, αλλά και ενίσχυση των υπηρεσιών της 888. Η εταιρεία, άλλωστε, διανύει ήδη ένα εξαιρετικά επιτυχημένο 2014, καθώς ανακοίνωσε έσοδα-ρεκόρ για το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, ύψους 121.2 εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι, το μόνο που μένει είναι να επιβεβαιωθεί η αισιοδοξία των υπευθύνων, όταν ανακοινωθούν τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, στις 27 Αυγούστου.

Άλλωστε η 888 είναι μία από της μεγαλύτερες αλλά και δημοφιλής εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο και αυτό χάρη στις ανταγωνιστικές αποδόσεις  που προσφέρει.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.