Σύμφωνα με τις προβλέψεις τα κέρδη της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes Coral

Η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes Coral ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα των τελευταίων τεσσάρων μηνών και, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, τα έσοδα είναι σύμφωνα με τις προβλέψεις και τις προσδοκίες τους.

Τα ίδια αποτελέσματα ήταν άκρως θετικά, καθώς παρουσίασαν αύξηση της κερδοφορίας της εταιρείας Ladbrokes Coral σε αρκετούς τομείς.

 

Μεγάλος νικητής ο online τομέας

Αναλυτικότερα, η Ladbrokes Coral ανακοίνωσε πως τα μεικτά της έσοδα αυξήθηκαν συνολικά κατά 5%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα (1η Ιανουαρίου με 23 Απριλίου) πέρσι. Βασικός υπεύθυνος για αυτή την επιτυχία είναι ο online τομέας, ο οποίος παρουσίασε αύξηση μεικτών εσόδων κατά 22%, σε σχέση με πέρσι. Συγκεκριμένα, το ποσό των στοιχημάτων στις ιστοσελίδες της εταιρείας αυξήθηκε κατά 29%, ενώ τα μεικτά έσοδά τους αυξήθηκαν κατά 40%.

Αύξηση είχαμε και στον τομέα των υπόλοιπων online παιχνιδιών, όπως αυτά του καζίνο, τα οποία έφεραν αυξημένα έσοδα κατά 7%.

 

Αντίστροφη εικόνα στα πρακτορεία

Οι επιτυχίες του online τομέα, όμως, επισκιάζονται από τα μειωμένα έσοδα των πρακτορείων της Ladbrokes Coral ανά την Ευρώπη. Συγκεκριμένα, τα έσοδα των πρακτορείων της στοιχηματικής εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο μειώθηκαν κατά 2%, ενώ η ίδια μείωση εμφανίζεται και τα υπόλοιπα πρακτορεία της στην Ευρώπη.

 

“Ενθαρρυντική εικόνα στο online στοίχημα”

Ο Jim Mullen, CEO της Ladbrokes Coral, δήλωσε για τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας: “Ο στοιχηματισμός κατά το ζητούμενο διάστημα ήταν σύμφωνος με τις προσδοκίες μας. Βλέπουμε μια ενθαρρυντική εικόνα στο online στοίχημα και στα υπόλοιπα παιχνίδια, καθώς και έναν διαρκή ενθουσιασμό για τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες μας σε όλες τις μεγάλες αγορές, καθώς πλέον έχουμε περισσότερους από ένα εκατομμύριο πελάτες μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η διαδικασία συγχώνευσης συνεχίζεται με σταθερό ρυθμό, με σημαντικές αλλαγές στον online τομέα, καθώς έχουμε ήδη ολοκληρώσει τη μεταφορά όλων των υπηρεσιών μας σε μια ενοποιημένη πλατφόρμα.  ”

Διαβάστε επίσης Κερδοφόρα η συγχώνευση των στοιχηματικών Ladbrokes και Coral

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.