Έναν από τους μεγαλύτερους μισθούς στην ιστορία εξασφάλισε φέτος η ιδιοκτήτρια της Bet365

Η ιδιοκτήτρια της Bet365, Denise Coates, κατάφερε για μια ακόμα φορά να απασχολήσει τα ΜΜΕ με τον τεράστιο μισθό της, αφού κατά τη διάρκεια του 2020 εξασφάλισε απολαβές 550 εκατομμυρίων ευρώ. Η Denise Coates εξασφάλισε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έναν από τους μεγαλύτερους μισθούς στην ιστορία των εταιρικών υποθέσεων του Ηνωμένου Βασιλείου και αποτελεί με διαφορά την πιο ακριβοπληρωμένη διευθύντρια στη χώρα.

Ο υψηλός μισθός (υψηλότερος από τον περσινό), πάντως, προκάλεσε εντύπωση, εξαιτίας του γεγονότος ότι, το 2020 δεν αποτέλεσε ιδανική χρονιά για την Bet365. Όπως και άλλες εταιρείες στοιχήματος, η Bet365 είδε τα έσοδά της, ειδικά στον επίγειο τομέα, να μειώνονται. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της εταιρείας τόνισαν ότι ο μισθός της Coates ήταν δίκαιος και δικαιολογημένος.

 

Οι απολαβές της Denise Coates για το 2020

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Bet365, η Denise Coates εξασφάλισε 494 εκατομμύρια ευρώ σε μισθούς κατά τη διάρκεια του 2020, ενώ παράλληλα εισέπραξε και 56 εκατομμύρια ευρώ από την αξία των μετοχών της Bet365 που έχει στην κατοχή της. Το σύνολο των απολαβών της, λοιπόν, αγγίζει τα 550 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που την καθιστά την πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για να καταλάβουμε, πάντως, το μέγεθος του μισθού της, η Coates ουσιαστικά αμοιβόταν με περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ κάθε ημέρα του 2020.

Ο μισθός της, μάλιστα, ήταν κατά 50% υψηλότερος από τον αντίστοιχο του 2019. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί σχολίασαν αρνητικά τα τεράστια ποσά, καθώς το 2020 δεν ήταν από τις πιο επιτυχημένες χρονιές της Bet365. Άλλωστε, η πανδημία προκάλεσε μείωση των εσόδων της Bet365 (κατά 8%, σε σχέση με το 2019) και των κερδών της (κατά 74%, σε σχέση με το 2019).

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.