Ξεπέρασε για πρώτη φορά τα έσοδα του 1 δις ευρώ η εταιρεία στοιχημάτων Kindred

Παρά τα σημαντικά προβλήματα που προκάλεσε στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών η πανδημία, το 2020 ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για την εταιρεία στοιχημάτων Kindred, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων της Unibet. Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που κοινοποίησαν οι υπεύθυνοι, άλλωστε, τα έσοδα της Kindred μέσα στο 2020 ξεπέρασαν για πρώτη φορά στην ιστορία της το φράγμα του 1 δις ευρώ!

Ο λόγος για την επιτυχημένη χρονιά της Kindred ήταν η (πολλές φορές αναγκαστική) προτίμηση που έδειξαν οι παίχτες στο online στοίχημα και στα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια του διαδικτύου. Η πανδημία επηρέασε αρνητικά όλα τα επίγεια τυχερά παιχνίδια, αλλά όχι και τα online, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις εξασφάλισαν αυξημένα έσοδα. Και η Kindred βασίζεται πολύ περισσότερο στα online τυχερά παιχνίδια που προσφέρει, παρά στα ελάχιστα επίγεια.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Kindred για το 2020

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Kindred, τα έσοδά της μέσα στο 2020 ξεπέρασαν για πρώτη φορά το φράγμα του 1 δις ευρώ και άγγιξαν τα 1,29 δις ευρώ. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 23,9%, σε σχέση με τα αντίστοιχα του 2019, η οποία οφείλεται κατά κύριο λόγο στις εξαιρετικές επιδόσεις των online καζίνο και του online πόκερ της Kindred. Οι τομείς αυτοί σημείωσαν αύξηση κατά 23,9%, με τα έσοδά τους να αγγίζουν τα 736 εκατομμύρια ευρώ.

Αύξηση εσόδων σημειώθηκε και στο online στοίχημα, παρά το γεγονός ότι για ένα κομμάτι του 2020 είχαν διακοπεί σχεδόν όλες οι κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις. Σύμφωνα με την Kindred, τα έσοδα του online στοιχήματος αυξήθηκαν κατά 12,1% και άγγιξαν τα 560 εκατομμύρια ευρώ. Αντίθετα, ο τζίρος του στοιχήματος μειώθηκε ελαφρά μέσα στο 2020, καθώς δεν ξεπέρασε τα 5,9 δις ευρώ. Τέλος, αύξηση σημειώθηκε και στα έσοδα του live στοιχήματος και σε εκείνα του στοιχήματος πριν την έναρξη των αγώνων. Στην πρώτη περίπτωση, τα έσοδα αυξήθηκαν στα 290 εκατομμύρια ευρώ και στη δεύτερη, στα 352 εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος να θυμίσουμε πως στις αρχές του χρόνου η Kindred είχε ανακοινώσει τις προβλέψεις της για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2020, τα οποία έδειχναν αυξημένα έσοδα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.