Ρεκόρ στοιχηματισμού στο Μουντιάλ και στην Ιταλία

Mετά τη γαλλική αγορά στοιχήματος και η ιταλική ανακοίνωσε νέο ρεκόρ στοιχημάτων στο Μουντιάλ της Ρωσίας! Παρά το γεγονός ότι η χώρα δε συμμετείχε καν στο Μουντιάλ, οι Ιταλοί παίχτες του στοιχήματος τοποθέτησαν εκατομμύρια στοιχήματα στους αγώνες και ξεπέρασαν το ρεκόρ τζίρου σε μεμονωμένη αθλητική διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, η αρμόδια ιταλική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι οι Ιταλοί παίχτες τοποθέτησαν στοιχήματα συνολικής αξίας 466 εκατομμυρίων ευρώ στους αγώνες του Μουντιάλ, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ στοιχηματισμού.

 

Σχεδόν διπλάσιος τζίρος από το Μουντιάλ της Βραζιλίας

Ο τζίρος στοιχηματισμού κατά το Μουντιάλ της Ρωσίας, όχι μόνο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αλλά έκανε και το προηγούμενο Μουντιάλ, αυτό του 2014 στη Βραζιλία, να μοιάζει σαν οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση. Άλλωστε, το 2014, οι Ιταλοί παίχτες είχαν στοιχηματίσει μόλις 270 εκατομμύρια ευρώ στο Μουντιάλ, σχεδόν τα μισά από ότι στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Επιπλέον, είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι το Μουντιάλ ήταν τόσο επιτυχημένο για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ιταλία, παρά το γεγονός ότι η εθνική ομάδα της χώρας δεν ταξίδεψε καν στη Ρωσία. Η απουσία της ιταλικής εθνικής ομάδας έκανε πολλούς φορείς της αγοράς στοιχήματος να είναι άκρως απαισιόδοξοι για τον στοιχηματικό τζίρο της διοργάνωσης, αλλά τα οικονομικά αποτελέσματα τους διέψευσαν πανηγυρικά.

Φυσικά, μεγάλο ρόλο έπαιξε και η εξάπλωση του στοιχήματος στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια. Σε σχέση με το Μουντιάλ του 2014, οι Ιταλοί παίχτες είχαν περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού, καθώς δραστηριοποιούνται στη χώρα περισσότερες ιστοσελίδες και περισσότερα επίγεια πρακτορεία, ενώ παράλληλα έχει αυξηθεί και ο αριθμός στοιχηματικών αγορών που έχουν στη διάθεσή τους.

 

Οι δημοφιλέστεροι αγώνες του Μουντιάλ

Όπως είναι φυσικό, ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ ανάμεσα σε Γαλλία και Κροατία αποτέλεσε τον δημοφιλέστερο και ανάμεσα στους Ιταλούς παίχτες του στοιχήματος. Ο τζίρος στοιχηματισμού στον τελικό άγγιξε τα 21 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ακολούθησαν οι δύο ημιτελικοί, με 16,5 εκατομμύρια ευρώ (Κροατία-Αγγλία) και 13,9 εκατομμύρια ευρώ (Γαλλία-Βέλγιο).

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη