Ξεπέρασε το μισό δις δολάρια ο στοιχηματικός τζίρος στο New Jersey

Η αγορά νόμιμου στοιχήματος στο New Jersey ξεπέρασε το όριο των 500 εκατομμυρίων δολαρίων, τους τρεις μόλις μήνες που λειτουργεί. Θυμίζουμε ότι η αγορά στοιχήματος στην Πολιτεία έκανε το ντεμπούτο της στα τέλη του περασμένου Ιουνίου και καταφέρνει να παρουσιάζει σταθερή αύξηση στους τζίρους μήνα με το μήνα.

Και ο Οκτώβριος, άλλωστε, ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένος για τους παίχτες, τις στοιχηματικές εταιρείες και τις Αρχές του New Jersey, φέρνοντας περισσότερα έσοδα σε σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες. Χάρη σε αυτό το γεγονός, ο συνολικός τζίρος της αγοράς ξεπέρασε τα 597 εκατομμύρια δολάρια, ήδη από το τέλος του Οκτωβρίου.

 

Οι επιδόσεις της στοιχηματικής αγοράς ανά μήνα

Ο συνολικός τζίρος της αγοράς στοιχήματος του New Jersey άγγιξε τα 260 εκατομμύρια δολάρια, παρουσιάζοντας αύξηση άνω του 40%, σε σχέση με τον Σεπτέμβριο. Θυμίζουμε ότι ο τζίρος του Σεπτεμβρίου είχε αγγίξει τα 184 εκατομμύρια δολάρια και του Αυγούστου τα 96 εκατομμύρια δολάρια.

Ενώ, όμως, ο τζίρος της στοιχηματικής αγοράς αυξήθηκε, δε συνέβη το ίδιο και με τα έσοδα των στοιχηματικών εταιρειών. Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα έσοδα μειώθηκαν σχεδόν κατά 50%, από τα 24 εκατομμύρια δολάρια του Σεπτεμβρίου στα 11,7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο τζίρος του online στοιχήματος, πάντως, ήταν αυτός που παρουσίασε τη μεγαλύτερη αύξηση. Το online στοίχημα εξασφάλισε τζίρο 174,4 εκατομμυρίων δολαρίων τον Οκτώβριο, παρουσιάζοντας αύξηση 67%! Αντίστοιχα, το επίγειο στοίχημα άγγιξε τα 86 εκατομμύρια δολάρια.

Στο New Jersey, τέλος, δεν διεξάγεται μόνο νόμιμο στοίχημα, αλλά και μια σειρά από παιχνίδια σε επίγεια καζίνο. Τα παιχνίδια αυτά συνεισέφεραν στον συνολικό τζίρο της αγοράς, ο οποίος έφτασε τα 206,4 εκατομμύρια δολάρια μέσα στον Οκτώβριο, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 16%, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.