Σημαντική η μείωση στα έσοδα της αγοράς στοιχήματος του Delaware κατά το 2020

Η αγορά νόμιμου στοιχήματος του Delaware δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από την πανδημία κατά το 2020, με αποτέλεσμα τα συνολικά έσοδα του έτους να παρουσιάζονται ιδιαίτερα μειωμένα. Η μεγαλύτερη απώλεια εσόδων για την αγορά του Delaware ήρθε την άνοιξη του 2020, όταν τα νόμιμα πρακτορεία στοιχήματος αναγκάστηκαν να κλείσουν τις πύλες τους για περισσότερους από τέσσερις μήνες.

Άλλωστε, ο μόνος τύπος στοιχήματος που έχει νομιμοποιηθεί στο Delaware είναι το επίγειο. Το online στοίχημα δεν επιτρέπεται στην Πολιτεία, με αποτέλεσμα κατά το διάστημα που τα στοιχηματικά πρακτορεία παρέμεναν κλειστά να μην υπάρχει καμία απολύτως εναλλακτική.

 

Μεγάλο το πλήγμα της πανδημίας στην αγορά στοιχήματος

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρμοδίων, τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος του Delaware κατά το 2020 δεν ξεπέρασαν τα 8,4 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για μείωση της τάξης του 32,8%, σε σχέση με το 2019. Τα στοιχεία δείχνουν επίσης σημαντική μείωση στον τζίρο της αγοράς, ο οποίος δεν ξεπέρασε τα 57,6 εκατομμύρια δολάρια. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μείωση της τάξης του 43,9%, σε σχέση με τα 102,6 εκατομμύρια δολάρια του 2019. Τέλος, μειωμένος σχεδόν κατά το μισό ήταν και ο αριθμός των στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν στο Delaware. Τα συνολικά στοιχήματα ήταν μόλις 1,3 εκατομμύρια, ενώ το 2019 άγγιζαν τα 2,5 εκατομμύρια.

Βασικός υπαίτιος για τη μεγάλη μείωση στις οικονομικές επιδόσεις της αγοράς του Delaware ήταν η πανδημία και τα προβλήματα που προκάλεσε στην Πολιτεία, όπως και στον υπόλοιπο κόσμο. Τον Μάρτιο του 2020, οι αρμόδιοι αποφάσισαν τη λήψη έκτακτων μέτρων, που οδήγησαν σε lockdown. Εξαιτίας του, τα πρακτορεία στοιχήματος του Delaware (ο μόνος τρόπος τοποθέτησης στοιχημάτων, καθώς το online στοίχημα δεν έχει νομιμοποιηθεί στην Πολιτεία) παρέμειναν κλειστά για περισσότερους από τέσσερις μήνες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.