To… κρυφό μήνυμα της χορηγίας της Paddy Power προς την Χάντερσφιλντ

Πριν μερικές ημέρες, η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να επιστρέψει στην χορηγία ποδοσφαιρικών ομάδων. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι η εταιρεία αποτελεί πλέον την επίσημη χορηγό της ομάδας ποδοσφαίρου της Χάντερσφιλντ και μερικές ημέρες αργότερα παρουσίασαν τη νέα φανέλα των ποδοσφαιριστών, με το λογότυπο του νέου χορηγού.

Έως εδώ, όλα φαίνονταν φυσιολογικά. Ωστόσο, η νέα φανέλα της Χάντερσφιλντ διέθετε ένα τεράστιο λογότυπο της Paddy Power, το οποίο προκάλεσε την παρέμβαση της FA. Όπως αποδείχθηκε, όμως, επρόκειτο για ένα ακόμη τρικ της Paddy Power, που σκοπό είχε να ευαισθητοποιήσει χορηγούς και ομάδες για τον τεράστιο αριθμό στοιχηματικών χορηγιών στο αγγλικό ποδόσφαιρο!

 

Το μήνυμα που ήθελε να περάσει η Paddy Power

Μόλις ανακοίνωσε τις πραγματικές προθέσεις της πίσω από την χορηγία της Χάντερσφιλντ, η Paddy Power ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να εκμεταλλευτεί τον χώρο που δικαιούται στις φανέλες των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Οι υπεύθυνοι δήλωσαν ότι οι κινήσεις των προηγούμενων ημερών είχαν έναν βασικό σκοπό: να καταγγείλουν την τεράστια διείσδυση των εταιρειών στοιχήματος στα γήπεδα της Αγγλίας. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι ανέφεραν ότι, κατά τη σεζόν 2019-2020, οι μισές ομάδες στις δύο κορυφαίες κατηγορίες έχουν ως χορηγούς στοιχηματικές εταιρείες, ενώ 14 από τις ομάδες του Championship έχουν λογότυπο στοιχηματικής εταιρείας στις φανέλες τους.

Το συγκεκριμένο τρικ του μάρκετινγκ (τίποτα ασυνήθιστο, όταν μιλάμε για την Paddy Power) σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέα καμπάνιας κοινωνικού χαρακτήρα που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η καμπάνια ονομάζεται “Save Our Shirt” (“Σώστε τη Φανέλα μας”) και σκοπεύει να ευαισθητοποιήσει το κοινό, καθώς και τις ομάδες, αλλά και τις στοιχηματικές εταιρείες, για τον τεράστιο αριθμό στοιχηματικών χορηγιών στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Η Paddy Power, τέλος, έκανε την αρχή, αφού παρόλο που θα παραμείνει χορηγός της Χάντερσφιλντ, δεν επιθυμεί το λογότυπο να εμφανίζεται στις φανέλες των ποδοσφαιριστών της. Δείτε και το σχετικό βίντεο που δημιούργησε η Paddy Power.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.