Ξεκινούν οι διεργασίες για την εξαγορά της William Hill από την Caesars Entertainment

Πριν λίγες εβδομάδες, η William Hill εξέπληξε την αγορά, ανακοινώνοντας ότι προχώρησε σε συμφωνία εξαγοράς της από την Caesars Entertainment, και πλέον οι υπεύθυνοι έχουν οργανώσει ένα αναλυτικό χρονοδιάγραμμα, στο τέλος του οποίου θα ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διεργασίες και η στοιχηματική εταιρεία θα περάσει στα χέρια της Caesars Entertainment.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της William Hill, οι διεργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το Νοέμβριο (αρχής γενομένης με την έγκριση της εξαγοράς από τους μετόχους της William Hill) και να ολοκληρωθούν μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2021.

 

Το χρονοδιάγραμμα της William Hill για την εξαγορά

Πριν ξεκινήσουν και επίσημα οι διεργασίες της εξαγοράς, θα πρέπει να δοθεί η τυπική έγκριση των μετόχων της William Hill. Η συνέλευση και η ψηφοφορία των μετόχων είναι προγραμματισμένη για αυτό το μήνα και μόλις δοθεί (όπως αναμένεται) το πράσινο φως, οι δύο πλευρές θα πρέπει να ξεκινήσουν και επίσημα την εξαγορά.

Ανάμεσα στις διεργασίες που θα πρέπει να ολοκληρωθούν θα είναι η οικονομική συναλλαγή ανάμεσα στις δύο εταιρείες (θυμίζουμε ότι η εξαγορά θα κοστίσει στην Caesars το ποσό των 3,2 δις ευρώ), η ανάθεση των επιτελικών θέσεων σε υπάρχοντα ή νέα στελέχη και ο κατακερματισμός των υπηρεσιών της William Hill σε επιμέρους τομείς. Άλλωστε, η ίδια η Caesars έχει δηλώσει ότι, παρόλο που θα αποκτήσει το σύνολο της William Hill, ενδιαφέρεται μόνο για τις επιχειρήσεις της στις ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιπες επιχειρήσεις της (online και επίγειο δίκτυο στο Ηνωμένο Βασίλειο, για παράδειγμα) θα γίνουν διαθέσιμες προς πώληση.

Η William Hill, τέλος, ανακοίνωσε ότι αναμένει το τέλος της διαδικασίας μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2021, χωρίς να κάνει λόγο για συγκεκριμένο μήνα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.