Στο Sports Betting Hall Of Fame ο κυβερνήτης του New Jersey

Ο κυβερνήτης του New Jersey, ο άνθρωπος που έπαιξε τον μεγαλύτερο ίσως ρόλο στην κατάργηση του ομοσπονδιακού νόμου PASPA και στη νομιμοποίηση του στοιχήματος στις ΗΠΑ, θα τιμηθεί σε μερικές εβδομάδες από τη βιομηχανία, εισερχόμενος στο Sports Betting Hall Of Fame!

Η είσοδος του Chris Christie θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου, στο συνέδριο Betting on Sports America, που θα πραγματοποιηθεί στο New Jersey.

 

Ο ρόλος του Chris Christie στη νομιμοποίηση του στοιχήματος

Ο Chris Christie είναι ο κυβερνήτης της Πολιτείας του New Jersey και ο άνθρωπος που ηγήθηκε στον αγώνα της Πολιτείας κατά του νόμου PASPA, φτάνοντας ακόμη και στο Ανώτατο Δικαστήριο. Ο Christie εργαζόταν προς αυτή την κατεύθυνση τα τελευταία 7 χρόνια και βασικό του αίτημα (όπως και ολόκληρης της Πολιτείας του New Jersey) ήταν να καταργηθεί ο PASPA, ο ομοσπονδιακός νόμος του 1992 που απαγόρευε, όχι μόνο τη διεξαγωγή υπηρεσιών στοιχήματος, αλλά και τη νομιμοποίησή του από τις Πολιτείες που το επιθυμούσαν.

Η αντιπροσωπεία του New Jersey, με τον κυβερνήτη επικεφαλής, κατάφερε να πάει την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο, να δικαιωθεί και να καταργήσει το νόμο PASPA, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο σε κάθε Πολιτεία που επιθυμεί νόμιμο στοίχημα να δημιουργήσει και να ρυθμίσει τη δική της αγορά.

 

Ο πρώτος πολιτικός στο Sports Betting Hall Of Fame

Σύμφωνα με τον ιδρυτή και CEO του οργανισμού Sports Betting Community, ο οποίος διαχειρίζεται το Hall Of Fame, ο Christie είναι ο πρώτος πολιτικός που εισάγεται, καθώς και αυτός που το αξίζει πιο πολύ, αφού κανείς άλλος στο παρελθόν δεν έχει παλέψει τόσο πολύ για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος. Ο ίδιος ο Christie, τέλος, δήλωσε περήφανος για την τιμή, αλλά και για το γεγονός ότι έπαιξε το ρόλο του, προκειμένου ο νόμος PASPA να αποτελέσει παρελθόν.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.