Ρευστοποίηση από τους συνιδρυτές της 888

Σημαντικές αλλαγές πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη σύνθεση του μετοχικού κεφαλαίου της 888, καθώς δύο από τους συνιδρυτές της στοιχηματικής εταιρείας προχώρησαν σε πώληση μεγάλου μέρους των μετοχών τους. Αναλυτικότερα, οι Be-Yitzhak Shay και Ron (δύο από τους συνιδρυτές της εταιρείας το 1997) πούλησαν μετοχές της 888, συνολικής αξίας 78 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Τα δύο αδέρφια πλέον κατέχουν ελάχιστο ποσοστό συμμετοχής στην εταιρεία, το οποίο δεν ξεπερνά το 2,6%, ενώ πριν την πώληση το ποσοστό τους ανερχόταν στο 10,4%. Οι έτεροι συνιδρυτές της 888, πάντως, τα αδέρφια Shaked, εξακολουθούν να κατέχουν το 48,2% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

 

Ο λόγος για την πώληση των μετοχών που κατείχαν οι συνιδρυτές της 888,δεν ανακοινώθηκε. Αλλά είναι φανερό ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα. Τους τελευταίους μήνες, άλλωστε, οποιαδήποτε προσπάθεια ανάπτυξης ή συντήρησης πραγματοποιήθηκε από πλευράς 888 απέτυχε – χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν το ναυάγιο στη συμφωνία εξαγοράς της από τη William Hill και η αποτυχία της να εξαγοράσει η ίδια τη Bwin.

 

H 888 είναι από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλής εταιρίες στοιχημάτων παγκοσμίως προσφέροντας στα μέλη της στοίχημα,καζίνο,πόκερ και μπίνκο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.