Και επίσημα η νέα CFO για την εταιρεία στοιχηματισμού William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε πως η Ruth Prior αποτελεί πλέον και επίσημα την CFO της εταιρείας στοιχηματισμού. Η Prior έχει αναλάβει ανεπίσημα τα καθήκοντα του νέου ρόλου της στην William Hill, αλλά η επίσημη επιβεβαίωση ήρθε μόλις πριν μερικές ημέρες.

 

Η ταυτότητα της νέας CFO της William Hill

Η Ruth Prior έχει αναλάβει το ρόλο της ως CFO της William Hill από τον περασμένο Μάρτιο και σύντομα θα αναλάβει και μία από τις θέσεις του ΔΣ της στοιχηματικής εταιρείας. Πριν αναλάβει τα καθήκοντά της στη William Hill, εργαζόταν στην εταιρεία υπηρεσιών πληρωμών Worldpay, στη θέση της COO και της βοηθού CFO. Ακόμη παλιότερα, η Prior εργαζόταν στην εταιρεία Terra Firma Capital Partners, στη θέση του οικονομικού διευθυντή.

Πλέον, αποτελεί και επίσημα την CFO της εταιρείας στοιχημάτων William Hill, έχοντας ήδη αφήσει το στίγμα της στα οικονομικά της εταιρείας.

Η ίδια η Prior δήλωσε όταν πρωτοανέλαβε τα καθήκοντά της τον Μάρτιο: “Είμαι ενθουσιασμένη που αποτελώ μέλος της William Hill, σε μια εποχή που υπάρχουν ξεκάθαρες ευκαιρίες και για την ανάπτυξη εντός της αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου και για την ενίσχυση της παρουσίας μας σε διεθνές επίπεδο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ομάδα της William Hill, προκειμένου να παραδώσουμε λύσεις στους τομείς της τεχνογνωσίας, της αποτελεσματικής λειτουργίας και της τεχνολογίας, που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη της εταιρείας”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.