Προς αναζήτηση νέου CMO η William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill ξεκίνησε την αναζήτηση του νέου διευθυντή μάρκετινγκ, μετά την ανακοίνωση πως ο τρέχων CMO της, Kristof Fahy θα αποχωρήσει από την εταιρεία τον ερχόμενο Απρίλιο. Ο Fahy εργάζεται στη William Hill από το 2010 και έχει διατελέσει διευθυντής του τομέα μάρκετινγκ, όντας υπεύθυνος για το σύνολο της στρατηγικής της William Hill στον συγκεκριμένο τομέα.

 

Ο αποχωρών CMO, τέλος, δεν ανακοίνωσε τα σχέδιά του για το διάστημα μετά την αποχώρησή του από τη William Hill και δε γνωρίζουμε αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον τομέα των online τυχερών παιχνιδιών ή κάπου αλλού.

Η Willian Hill θεωρείται από τις πιο παλιές και αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.