Στην Αυστραλία στρέφει την προσοχή του ο νέος CEO της Paddy Power

Η αγορά της Αυστραλίας και οι αιτήσεις για αλλαγή του υφιστάμενου νομικού πλαισίου είναι ένα από τα πρώτα θέματα που θα απασχολήσουν το νέο CEO της στοιχηματικής εταιρίας Paddy Power, Andy McCue, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του Patrick Kennedy, μετά την αποχώρησή του την 1η Ιανουαρίου του 2015. Ο McCue έχει τεράστια εμπειρία στην αγορά της Αυστραλίας και θα κατευθύνει τις προσπάθειές του στην αλλαγή κάποιων νομικών δυσκολιών, όπως η απαγόρευση του live στοιχήματος μέσω υπολογιστή ή κινητού.

 

Όπως δήλωσε, βέβαια, ο νέος CEO στο περιοδικό The Australian Financial Review Weekend, η προσοχή του θα είναι στραμμένη παράλληλα και στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο αποτελεί την πλέον κερδοφόρα αγορά για την Paddy Power,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και έχει έδρα την Ιρλανδία.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.