Νέος ανεξάρτητος διευθυντής για την 888

Η 888 απέκτησε ένα νέο ανεξάρτητο διευθυντή, στο πρόσωπο του Ron McMillan. Ο McMillan εργαζόταν στην στοιχηματική εταιρεία από το 2014, στη θέση του μη εκτελεστικού διευθυντή και του προέδρου της επιτροπής λογιστικού ελέγχου. Πριν εργαστεί στην 888, μάλιστα, απέκτησε εμπειρία σε μια σειρά θέσεων στελέχους στην εταιρεία PricewaterhouseCoopers.

 

Παράλληλα με τη νέα του θέση, ο McMillan θα παραμείνει στη θέση του ανεξάρτητου διευθυντή και προέδρου της επιτροπής λογιστικού ελέγχου στον όμιλο N Brown Group and SCS, σε αυτή του προέδρου της επιτροπής λογιστικού ελέγχου της B&M European Value Retail και σε αυτή του προέδρου του οργανισμού Welcome To Yorkshire.

 

Ο Brian Mattingley, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της 888, δήλωσε σχετικά: “Με την εκτεταμένη προϋπηρεσία του σε διοικητικά συμβούλια και επιτροπές λογιστικού ελέγχου σε άλλες μεγάλες εταιρείες, ο Ron έφερε μεγάλες δόσεις εμπειρίας στην 888, από την οποία μπορούμε να επωφεληθούμε σημαντικά, όσο η εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνεται και να επιδιώκει τους στρατηγικούς της στόχους”.

 

Η 888 είναι από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως ωστόσο δεν ανήκει στις νόμιμες της Ελλάδος καθώς δεν διαθέτει την απαράιτητη άδεια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.