Αποχωρεί ο Dominik Beier από τη θέση του CEO της εταιρείας στοιχήματος Interwetten

O Dominik Beier, CEO της εταιρείας στοιχήματος Interwetten, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη θέση του και από την εταιρεία, λόγω διαφοράς απόψεων, σχετικά με την παρουσία και το μέλλον της στην παγκόσμια αγορά. Ο Beier αποχώρησε από τη θέση του μετά από θητεία μόλις δύο ετών και πλέον αναζητά νέες ευκαιρίες, εντός ή εκτός του τομέα του online στοιχήματος.

Αντίστοιχη πορεία θα ακολουθήσει και η Interwetten, η οποία καλείται τώρα να βρει τον αντικαταστάτη του CEO της. Τα στελέχη της, πάντως, δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε ανακοινώσεις σχετικά με την αναζήτηση του νέου CEO.

 

Αλλαγή φρουράς στην Interwetten

Ο Dominik Beier αποτέλεσε σύμβολο για την εικόνα της Interwetten, αφού το νεαρό της ηλικίας του επέτρεψε στους υπεύθυνους να κάνουν λόγο για τη νέα γενιά που θα φέρει την ανάπτυξη στην Interwetten. Ο Beier ξεκίνησε τα καθήκοντά του ως CEO της Interwetten το 2018, αλλά τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει μόλις 2 χρονιά μετά.

Η θητεία του, πάντως, δεν ήταν ήρεμη. Εκτός από τα οικονομικά προβλήματα και τις πρωτοφανείς προκλήσεις που προκάλεσε η πανδημία, ο Beier είχε να αντιμετωπίσει και αρκετά θέματα οργάνωσης. Σύμφωνα με την εταιρεία, πάντως, τα κατάφερε εξαιρετικά, αφού κατάφερε να ανανεώσει την στρατηγική επικοινωνίας της Interwetten και να την επαναφέρει στις κορυφαίες θέσεις της βιομηχανίας.

Αν και δε δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στην αποχώρηση του Beier, ο ίδιος δήλωσε ότι υπήρξαν διαφορές με τα κορυφαία στελέχη, όσον αφορά στα επόμενα βήματα της εταιρείας. Ο απερχόμενος CEO, πάντως, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του και τόνισε ότι είναι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.