Αποχώρησε ο διευθυντής Ψηφιακού Τομέα της Betfair

Αποχώρησε από την εταιρία στοιχημάτων Betfair ο μέχρι πρότινος διευθυντής του Ψηφιακού Τομέα, Ben Carter. Ο Carter συνεργάζεται πλέον με την ιστοσελίδα αγορών Not On The High Street.

 

Η αποχώρησή του ανακοινώθηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου. Ο Carter εργαζόταν στην εταιρεία από το 2009, ως υπεύθυνος μάρκετινγκ, και αργότερα (τον Ιανουάριο του 2013) προήχθη σε διευθυντή του Ψηφιακού Τμήματος της Betfair. Στη νέα του δουλειά, στη Not On The High Street, επιστρέφει στη θέση του διευθυντή του μάρκετιγκ.

 

Αν και η Betfair ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρηση του Carter, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Η Betfair ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων γιατί δίνει την δυνατότητα στους παίκτες της να ποντάρουν ο ένας εναντίον του άλλου σε τεράστια γκάμα στοιχημάτων.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.