Μείωση των στελεχών στην στοιχηματική εταιρεία William Hill

Η στοιχηματική εταιρεία William Hill ανακοίνωσε μια σειρά ανακατατάξεων στην ομάδα στελεχών της, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την κατάργηση κάποιων θέσεων και την αποχώρηση διευθυντών και άλλων στελεχών. Η εταιρεία έχει αποφασίσει να αλλάξει τη στρατηγική της και τη δομή της ομάδας στελεχών της, με αποτέλεσμα οι αλλαγές να έχουν αντίκτυπο στην οργανωτική δομή της.

 

Αποχωρήσεις στελεχών

Οι ανακατατάξεις στην οργανωτική δομή της εταιρείας είχαν ως αποτέλεσμα τρεις νέες αποχωρήσεις από τη William Hill. Αναλυτικότερα, αποχώρησαν τρία στελέχη του τμήματος ψηφιακών προϊόντων και συγκεκριμένα, οι Stuart Weston, διευθυντής του online στοιχήματος, James Curwen, διευθυντής προϊόντων, και Juergen Reutter, διευθυντής εμπειριών.

Παράλληλα, από την εταιρεία αποχώρησε και ο Ce Miralay, διευθυντής πελατών.

 

Νέα ομάδα ψηφιακών προϊόντων

Ένα από τα πρώτα αποτελέσματα των ανακατατάξεων στη William Hill είναι να αποκτήσει νέα καθήκοντα ο τρέχων γενικός διευθυντής του ψηφιακού τομέα, Crispin Nieboer. Ο Nieboer ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο του 2016 και πλέον θα είναι υπεύθυνος και για τη σύσταση μιας νέας ομάδας σχεδιασμού ψηφιακών προϊόντων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νέα ομάδα θα αποτελείται από 200 τεχνικούς, οι οποίοι θα εδρεύουν στην Πολωνία, στην Αγγλία και στο Γιβραλτάρ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.