Και στην στοιχηματική ιστοσελίδα FanDuel το λογισμικό μπλοκαρίσματος της Gamban

Η FanDuel, η οποία ανήκει στην Flutter Entertainment (ιδιοκτήτρια των Paddy Power και BetFair μεταξύ άλλων), ανακοίνωσε πως θα προσφέρει σύντομα στα μέλη της τις υπηρεσίες μπλοκαρίσματος υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών που προσφέρει το λογισμικό μπλοκαρίσματος της Gamban. Το συγκεκριμένο λογισμικό επιτρέπει στους παίχτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο να μπλοκάρουν κάθε είδους τέτοια υπηρεσία, όχι μόνο στην ιστοσελίδα της FanDuel, αλλά σε κάθε ιστοσελίδα τυχερών παιχνιδιών.

Το λογισμικό της Gamban έχει ήδη χρησιμοποιηθεί αρκετά στις ΗΠΑ, αφού πριν μερικές εβδομάδες και η Unibet (ιδιοκτησίας της Kindred) ξεκίνησε να το προσφέρει στα μέλη της. Η FanDuel είναι η δεύτερη ιστοσελίδα στη χώρα που το προσφέρει.

 

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η FanDuel μέσω της Gamban

Η νέα υπηρεσία που παρέχει η FanDuel στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της αφορά στην προστασία από τον εθισμό στον τζόγο. Το λογισμικό της Gamban απευθύνεται σε παίχτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο και σκοπό έχει να τους βοηθήσει να αποφύγουν κάθε πειρασμό, πολύ απλά μπλοκάροντας κάθε είδους υπηρεσία τυχερών παιχνιδιών. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπλοκάρονται μόνο οι υπηρεσίες που προσφέρει η FanDuel (ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα που προσφέρει το λογισμικό), αλλά όλες οι ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών.

Η νέα πρωτοβουλία της FanDuel, τέλος, ανήκει στη συνολική στρατηγική της ιδιοκτήτριας Flutter Entertainment, η οποία έχει ενισχύσει τις δράσεις της στον τομέα του υπεύθυνου στοιχηματισμού και της προστασίας των εθισμένων ατόμων, στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο. Ειδικά στις ΗΠΑ, οι εν λόγω στρατηγικές βρίσκονται ακόμα στα πρώτα τους βήματα (δεδομένου του μικρού χρονικού διαστήματος λειτουργίας της αγοράς) και τέτοιου είδους πρωτοβουλίες βοηθούν καθοριστικά στην προστασία των παιχτών.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.