Έρχονται αλλαγές στην ιστοσελίδα της BetVictor

Η εταιρία στοιχήματος BetVictor ξεκίνησε να προχωρά σε κάποιες αλλαγές στην ιστοσελίδα της και προετοιμάζει τα μέλη της για το… καλύτερο. Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, άλλωστε, οι υπεύθυνοι θα προχωρήσουν σε αλλαγές στη δομή της ιστοσελίδας και σε επιμέρους βελτιώσεις που δε θα αφορούν τόσο την εμφάνιση όσο την πρακτικότητα περιήγησης.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της BetVictor, η ιστοσελίδα της θα αλλάξει σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες, αποκτώντας νέους τρόπους περιήγησης και αυξάνοντας την ευκολία εντοπισμού κάθε στοιχήματος. Ήδη, το πρώτο βήμα προς την βελτίωση της ιστοσελίδας έγινε με την προσθήκη ενός νέου μενού στην κορυφή. Σε αυτό, οι παίχτες μπορούν να ανοίξουν το μενού των αθλημάτων είτε να κατευθυνθούν απευθείας στο ποδόσφαιρο ή στις ιπποδρομίες. Παράλληλα, μπορούν να ανοίξουν με ένα κλικ την πλατφόρμα εικονικών αθλημάτων της BetVictor και να τοποθετήσουν άμεσα το επόμενό τους στοίχημα.

 

Τη βελτίωση αυτή θα ακολουθήσει ένα πλήθος αλλαγών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην ιστοσελίδα τις επόμενες εβδομάδες. Χάρη σε αυτές τις αλλαγές, λοιπόν, ανεξάρτητα από το ποιο άθλημα προτιμούν, οι παίχτες θα είναι σε θέση να περιηγηθούν σε ένα πιο πρακτικό περιβάλλον και να εντοπίζουν πιο εύκολα τα στοιχήματα που τους ενδιαφέρουν, χωρίς να χάνουν λεπτό.

H BetVictor είναι από τις πιο παλιές στοιχηματικές εταιρίες με έτος ίδρυσης το 1946 και όσον αναφορά την Ελλάδα έχει αποσύρει την ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας της,προς το παρόν τουλάχιστον.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betvictor και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.