Νέο παιχνίδι virtual τένις στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από virtual sports στην ιστοσελίδα της και μπορεί να καλύψει κάθε γούστο, αφού οι παίχτες μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα σε διαφορετικά αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, ιπποδρομίες, ποδηλασία και, φυσικά, τένις. Στην τελευταία κατηγορία, μάλιστα, η Betshop λάνσαρε πρόσφατα ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι, με τον τίτλο ATP Masters 1000.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν σε εικονικούς αγώνες που πραγματοποιούνται ανάμεσα στους κορυφαίους παίχτες του κόσμου και να διεκδικούν κέρδη με τις προβλέψεις τους – αλλά και να απολαμβάνουν κορυφαίο θέαμα, χάρη στα ρεαλιστικά γραφικά των βίντεο των αγώνων. Το νέο Virtual ATP Masters 1000 είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα των virtual sports της Betshop και οι αγώνες του διεξάγονται κάθε ημέρα και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

 

Το νέο virtual τένις της Betshop

To νέο παιχνίδι που προσφέρει στα μέλη της η Betshop έχει σχεδιαστεί από την Leap Gaming και προσφέρει όλες τις δημοφιλείς υπηρεσίες του virtual τένις, παράλληλα με μια σειρά ειδικών χαρακτηριστικών που το βοηθούν να ξεχωρίσει.

Για παράδειγμα, σε αντίθεση με πολλά παιχνίδια του virtual τένις που χρησιμοποιούν άγνωστα ονόματα, το ATP Masters 1000 περιέχει τα ονόματα και τις εικόνες πραγματικών παιχτών, ενώ και οι επιδόσεις τους βασίζονται σε πραγματικά στατιστικά. Παράλληλα, οι παίχτες έχουν αρκετές επιλογές στοιχηματισμού, αφού προσφέρονται αρκετές διαφορετικές αγορές σε κάθε αγώνα, όχι μόνο πριν την έναρξή του, αλλά και τα κατά τη διάρκειά του.

Οι δυνατότητες στοιχηματισμού, όμως, δεν είναι το μόνο ενδιαφέρον του ATP Masters 1000. Μόλις ξεκινήσει ένας αγώνας, οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο μέσω βίντεο. Στο βίντεο, έχουν χρησιμοποιηθεί κορυφαία γραφικά, τα οποία προσφέρουν έναν επιπλέον ρεαλισμό στο παιχνίδι. Κάθε παίχτης, τέλος, μπορεί να εναλλάσσει τα βίντεο δύο διαφορετικών αγώνων, αλλά και να στοιχηματίζει και να παρακολουθεί τους εικονικούς αγώνες μέσω υπολογιστή και κινητού.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.