Αποκλειστικά στη BetFred το Gloryhunter

Η εταιρία στοιχημάτων BetFred εξασφάλισε μια συμφωνία αποκλειστικής διανομής και χρήσης του app Gloryhunter, ενός ποδοσφαιρικού παιχνιδιού που αποδείχθηκε εξαιρετικά δημοφιλές την προηγούμενη χρονιά. Το Gloryhunter είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι που διεξάγεται μέσω κινητού και θυμίζει το fantasy football, αλλά στην πιο απλή του μορφή. Έχει χαρακτηριστεί, μάλιστα, το πιο πρωτότυπο παιχνίδι ποδοσφαίρου σε πραγματικό χρόνο, μετά το fantasy football.

 

Το παιχνίδι, μάλιστα, που ήταν και πέρσι διαθέσιμο στη BetFred, επανέρχεται ανανεωμένο για τη σεζόν 2016-2017 και διαθέτει νέα χαρακτηριστικά, καθώς και πλήθος ευκαιριών για να διεκδικήσει κανείς πλούσια δώρα και έπαθλα.

 

Ο ιδρυτής της BetFred, Fred Done, δήλωσε για τη νέα συμφωνία: “Το Gloryhunter είναι ένα παιχνίδι που θα απολαύσουν οι πιστοί οπαδοί του ποδοσφαίρου και πραγματικά ξεχώρισε στα μάτια μου, ως ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι που θα αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα. Βασίζεται στην πραγματική δράση ενός συναρπαστικού αθλήματος και, δεδομένου ότι στο ίδιο ακριβώς βασίζεται και η BetFred, φάνηκε απόλυτα φυσικό να ενώσουμε τις δυνάμεις και να ενισχύσουμε μια τόσο φιλόδοξη start-up εταιρεία”.

 

Η BetFred είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο και είναι γνωστή ως 'Ο βασιλιάς του μπόνους' καθώς προσφέρει σπουδαία μπόνους στο στοίχημα αλλά και στα παχνίδια της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.