Νέες επιλογές συνδυασμών στην στοιχηματική εταιρεία Coral

Η στοιχηματική εταιρεία Coral προσφέρει μια νέα επιλογή στοιχηματισμού στα μέλη της που προτιμούν το ποδόσφαιρο και δείχνουν παράλληλα προτίμηση στα ειδικά στοιχήματα που αφορούν στις επιδόσεις και στα στατιστικά των ποδοσφαιριστών κάθε ομάδας. Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους παίχτες να αιτηθούν ένα συνδυαστικό στοίχημα, όπως για παράδειγμα, το τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα και τα σουτ εντός στόχου ενός ποδοσφαιριστή.

Η νέα υπηρεσία ονομάζεται #YourCall και δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να αιτηθούν το στοίχημα που θέλουν, μέσω του Twitter.

 

Συνδυαστικά στοιχήματα και αιτήσεις αποδόσεων

Χάρη στο #YourCall, οι παίχτες θα μπορούν πλέον να στοιχηματίζουν σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου και να συνδυάζουν δύο επιλογές: μια πιο παραδοσιακή (όπως το τελικό αποτέλεσμα) και μια πιο ειδική (όπως τα ειδικά στοιχήματα των ποδοσφαιριστών). Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στο ποδόσφαιρο και μόνο στις επιλεγμένες διοργανώσεις: Premier League, Champions League, Primera Division και Serie A.

Επιπλέον, η διαδικασία είναι σχετικά απλή. Όσοι παίχτες θέλουν να αιτηθούν κάποιο συνδυαστικό στοίχημα (για παράδειγμα, το τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα και τα σουτ εντός στόχου ενός ποδοσφαιριστή), θα πρέπει να το στείλουν μέσω Twitter, προσθέτοντας το hashtag #YourCall. Με αυτόν τον τρόπο, οι υπεύθυνοι θα το δουν, θα το εγκρίνουν και θα προσφέρουν τις κατάλληλες αποδόσεις.

Έπειτα, το μόνο που έχει να κάνει ο παίχτης είναι να το τοποθετήσει και να περιμένει να διευθετηθεί. Παράλληλα, στην ιστοσελίδα της Coral θα βρίσκονται και οι προτάσεις των υπευθύνων σε παρόμοια στοιχήματα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα σε συνδυαστικά στοιχήματα ή να προτείνουν το δικό τους.

Μεγάλη σημασία, τέλος, έχει το γεγονός ότι οι παίχτες μπορούν να συνδυάσουν τα παραπάνω στοιχήματα σε ένα παρολί που αφορά στον ίδιο αγώνα ποδοσφαίρου, κάτι που σπάνια συναντάμε στις εταιρίες στοιχημάτων.

Αξίζει να σας θυμίσουμε ότι πριν έξι μήνες η Coral λάνσαρε και άλλη μια νέα κατηγορία στοιχημάτων στην ιστοσελίδα της τα player bets.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.