Επανάσταση στην τοποθέτηση παρολί υπόσχεται νέα start-up εταιρία

Μια νέα start-up εταιρία, η Banach Technology, υπόσχεται να φέρει επανάσταση στον τρόπο που οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν και τιμολογούν τις αποδόσεις των παρολί. Η νέα εταιρία εξασφάλισε την απαραίτητη χρηματοδότηση, προκειμένου να αναπτύξει μια νέα τεχνολογία που θα επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετούν ευκολότερα παρολί στοιχήματα, με σημεία που να αφορούν στον ίδιο αγώνα.

Αναλυτικότερα, η Banach Technology θα ξεκινήσει σύντομα τις εργασίες της για τη νέα τεχνολογία, αφού έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους 2,2 εκατομμυρίων ευρώ. Ανάμεσα στους επενδυτές βρίσκονται και οι συνιδρυτές της Paddy Power, David Power και Stewart Kenny, ενώ στους πελάτες της συγκαταλέγονται κορυφαίες εταιρίες στοιχήματος, όπως οι Ladbrokes Coral, Paddy Power BetFair και Betbright.

 

Νέα τεχνολογία για τη δημιουργία παρολί στοιχημάτων

Η νέα τεχνολογία που θα αναπτύξει η Banach Technology αφορά στα παρολί στοιχήματα που αποτελούνται από πολλά σημεία στον ίδιο αγώνα. Σκοπός της είναι, όχι μόνο να επιτρέψει την τοποθέτηση ενός τέτοιου στοιχήματος (η οποία είναι αδύνατη σε πολλές στοιχηματικές εταιρίες), αλλά και να απλοποιήσει τη διαδικασία, με αυτόματη πρόταση σημείων και αποτελεσματικότερο υπολογισμό των αποδόσεων.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες του στοιχήματος θα μπορούν να τοποθετούν μια σειρά από πρωτοποριακά παρολί, τα οποία θα συνδυάζουν και σημεία με συγγενή αποτελέσματα. Παράλληλα, ο υπολογισμός των αποδόσεων, ένας από τους δυσκολότερους τομείς στην τοποθέτηση τέτοιων παρολί, θα πραγματοποιείται αυτόματα και με βάση ειδικούς λογάριθμους που θα προσφέρονται στο λογισμικό της εταιρίας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.