Οι βελτιώσεις στη mobile πλατφόρμα της Ladbrokes

Η έναρξη του Μουντιάλ πλησιάζει και οι online εταιρίες στοιχημάτων  φροντίζουν να… γυαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρουν, προκειμένου να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη. Φυσικά, ένας από τους τομείς που πάντοτε επιδέχεται βελτιώσεων είναι αυτός του mobile στοιχήματος, το οποίο αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε συμμετοχή, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

 

Με αυτή τη λογική, η ιστοσελίδα στοιχήματος Ladbrokes αποφάσισε να βελτιώσει περαιτέρω τις υπηρεσίες της στο mobile στοίχημα. Παρά το γεγονός ότι τα μέλη της Ladbrokes που στοιχηματίζουν από το κινητό τους είδαν τη mobile πλατφόρμα να αλλάζει πριν μερικούς μήνες, όταν ανέλαβε τον σχεδιασμό της η Playtech, η Ladbrokes προχώρησε σε νέα ανανέωση, η οποία βελτίωσε τις υπηρεσίες που προσφέρει στο συγκεκριμένο τομέα.

 

Ανάμεσα στις βασικότερες από αυτές τις βελτιώσεις συγκαταλέγεται η συμβατότητα της πλατφόρμας με νέες συσκευές. Πλέον, λοιπόν, τα μέλη της Ladbrokes μπορούν να στοιχηματίζουν και από το Blackberry ή Windows Phone κινητό τους.

 

Επιπλέον, απέκτησαν ένα νέο τρόπο κατάθεσης. Πρόκειται για το e-wallet PayPal, το οποίο απουσίαζε μέχρι σήμερα από τις διαθέσιμες επιλογές, προς απογοήτευση του 30% των πελατών της εταιρείας, το οποίο χρησιμοποιούσε το PayPal για τις υπόλοιπες online συναλλαγές του.

 

Οι βελτιώσεις επεκτάθηκαν και στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Η Ladbrokes ξεκίνησε να μεταδίδει ζωντανά αγώνες μέσω του κινητού, όταν μετακόμισε στην πλατφόρμα της Playtech, και η νέα ανανέωση θέλει την υπηρεσία live streaming ακόμη καλύτερη. Επιπλέον, οι παίχτες του live στοιχήματος θα δουν στην οθόνη του κινητού τους περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και στατιστικά στοιχεία.

 

Τα μέλη της Ladbrokes, λοιπόν, μπορούν να εκμεταλλευτούν ένα πλήθος βελτιώσεων στη mobile πλατφόρμα του στοιχήματος, εν όψει του Μουντιάλ. Σύμφωνα, όμως, με τους υπεύθυνους, οι βελτιώσεις θα συνεχιστούν μέχρι το σφύριγμα έναρξης του πρώτου αγώνα στη Βραζιλία.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.