To νέο app online στοιχήματος της Sportsbet

To στοίχημα μέσω κινητού έχει ήδη συνδέσει το όνομά του με την ευκολία και την αμεσότητα, χάρη στο γεγονός ότι οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν από το smartphone τους όπου κι αν βρίσκονται. Και, όπως είναι φυσικό, οι μεγαλύτερες online εταιρίες στοιχημάτων  έχουν φροντίσει όχι μόνο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά και να τις βελτιώνουν συνεχώς, στοχεύοντας στο τρίπτυχο "καλύτερα-γρηγορότερα-ευκολότερα".

 

Αυτή ακριβώς είναι και η λογική που βρίσκεται πίσω από την ανανέωση του app του online στοιχήματος που μπορούν να κατεβάσουν οι παίχτες από την ιστοσελίδα στοιχήματος  Sportsbet. Η αυστραλιανή εταιρεία φρόντισε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το προϊόν της, συνοδεύοντας το λανσάρισμά του με μια νέα καμπάνια, η οποία έχει σκοπό να πείσει τους παίχτες για την ευκολία που προσφέρει - όπως, για παράδειγμα, το να στοιχηματίσει κανείς με το ένα μόνο χέρι ή με μπαταρία στο κινητό του που δεν ξεπερνά το 1%!

 

Ακόμη κι αν η συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια είναι υπερβολική, πάντως, το νέο app της Sportsbet είναι βελτιωμένο στους τομείς της πρακτικότητας και της ευκολίας. Οι παίχτες που θα το εγκαταστήσουν στο κινητό τους (iPhone ή Android) θα δουν μπροστά τους περισσότερες από 1.000 στοιχηματικές αγορές, σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, οι ιπποδρομίες, οι κυνοδρομίες και πολλά ακόμη. Παρά το γεγονός ότι οι επιλογές είναι πολλές, όμως, οι παίχτες θα περιηγηθούν με ευκολία στο app, χάρη στον απλό σχεδιασμό του, και θα εντοπίσουν αμέσως το στοίχημα που τους ενδιαφέρει.

 

Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, αλλά και να πραγματοποιήσουν κάθε τους συναλλαγή (καταθέσεις ή αναλήψεις) μέσω του κινητού τους, εντός μερικών λεπτών. Τέλος, έχουν και τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα mystery bet. Πρόκειται για προτάσεις των υπευθύνων που επιλέγονται τυχαία, αφού οι παίχτες επιλέξουν έναν τύπο στοιχήματος στις ιπποδρομίες.

 

Με λίγα λόγια, η ευκολία και η πρακτικότητα φωνάζουν βροντερά "παρών" στο νέο app της Sportsbet, το οποίο συνοδεύεται από το σύνθημα "Faster-er, Easier-er, Better-er".



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportsbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.