Στοιχηματισμό στο γήπεδο φέρνει η νέα συμφωνία του MLB με τη βιομηχανία online στοιχήματος

Μια νέα συμφωνία που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στο MLB, το πρωτάθλημα μπέιζμπολ των ΗΠΑ, και τη βιομηχανία online στοιχήματος θα επιτρέψει για πρώτη φορά στους θεατές των αγώνων να στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης, χωρίς καν να σηκώνονται από τις θέσεις τους. Συγκεκριμένα, η συμφωνία της ομάδας των Washington Nationals με την BetMGM θα έχει ως αποτέλεσμα ένα νέο mobile app, το οποίο οι θεατές θα μπορούν να χρησιμοποιούν αποκλειστικά εντός του γηπέδου της ομάδας και κατά τη διάρκεια των αγώνων της.

Με άλλα λόγια, το νέο app θα είναι διαθέσιμο μόνο στους θεατές των αγώνων των Washington Nationals και θα τους δίνει την ευκαιρία να στοιχηματίζουν live, όσο η δράση εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τους. Η νέα αυτή συμφωνία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις ανάμεσα στο μπέιζμπολ και στο στοίχημα.

 

Για πρώτη φορά live στοίχημα σε γήπεδο του μπέιζμπολ

Το MLB έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες τις συνεργασίες με τη βιομηχανία του online στοιχήματος, μέσω χορηγιών στοιχηματικών εταιρειών προς ομάδες και άλλων συμφωνιών. Η νέα συμφωνία ανάμεσα στους Washington Nationals και στην BetMGM, όμως, είναι μοναδική στο είδος της.

Ουσιαστικά, η BetMGM θα αποτελέσει τον επίσημο συνεργάτη στοιχήματος των Washington Nationals και ένα από τα προνόμια που θα έχει η εταιρεία θα είναι η παρουσία της στο γήπεδο της ομάδας. Η BetMGM θα διατηρεί ένα περίπτερο στοιχηματισμού εντός των εγκαταστάσεων του γηπέδου, αλλά παράλληλα θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της και μέσω του ειδικού mobile app. Το app θα λειτουργεί μόνο εντός των εγκαταστάσεων του γηπέδου και μόνο κατά τις ώρες που θα διεξάγεται κάποιος αγώνας.

Αυτό σημαίνει ότι θα προσφέρει αποκλειστικά live στοιχήματα στους θεατές των αγώνων των Washington Nationals, οι οποίοι θα μπορούν να ανοίγουν το app στο κινητό τους, να αναζητούν ευκαιρίες στοιχηματισμού, όσο η αγωνιστική δράση εξελίσσεται μερικά μέτρα μακριά, και να τοποθετούν άμεσα τα στοιχήματά τους. 

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.