Εικονικό βοηθό για το online στοίχημα παρουσίασε η εταιρεία λογισμικού BetConstruct

H εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού BetConstruct, η οποία συνεργάζεται με τις κορυφαίες ιστοσελίδες στοιχήματος ανά τον κόσμο, παρουσίασε πρόσφατα μια νέα και πρωτοποριακή υπηρεσία: το Hoory, έναν εικονικό βοηθό για το online στοίχημα, που ενεργοποιείται και ενεργεί με φωνητικές εντολές.

Το Hoory λειτουργεί όπως άλλοι βοηθοί του είδους (όπως η Alexa για παράδειγμα), αλλά απευθύνεται αποκλειστικά στους παίχτες του στοιχήματος και τους βοηθά να αναζητούν και να τοποθετούν ευκολότερα και γρηγορότερα τα στοιχήματά τους, ενώ παράλληλα μπορεί να τους λύσει και κάθε απορία.

 

Οι λειτουργίες του Hoory

Μια τέτοια τεχνολογία χρησιμοποιείται ήδη σε διαφορετικούς τομείς, αλλά μπορεί να φέρει μια νέα επανάσταση στο στοίχημα. Το Hoory θα αποτελεί κομμάτι της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που παρέχει η BetCostruct στις εταιρείες στοιχήματος, με τις οποίες συνεργάζεται, και θα μπορεί να βοηθήσει κάθε επισκέπτη να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα χωρίς κόπο και με μεγαλύτερη ευκολία.

Για παράδειγμα, οι παίχτες θα μπορούν να ζητούν από το Hoory να ανοίξει τις διοργανώσεις που τους ενδιαφέρουν ή να αναζητήσει τον αγώνα και το στοίχημα που επιθυμούν. Επιπλέον, θα μπορούν να ζητήσουν τοποθέτηση στοιχημάτων, εμφάνιση στατιστικών και πολλές ακόμη υπηρεσίες. Τέλος, θα μπορούν ακόμη και να λύνουν τυχόν απορίες τους.

Το Hoory μάλιστα, είναι βασισμένο στην τεχνολογία του ΑΙ, γεγονός που σημαίναι πως θα αναγνωρίζει τη φωνή του παίχτη, ενώ στο μέλλον θα μπορεί να δημιουργεί ένα προφίλ με τις προτιμήσεις του και να τις προβλέπει, πριν καν ζητήσει αυτό που θέλει.

Προς το παρόν, πάντως, η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε ευρεία κλίμακα. Σύντομα, όμως, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που βασίζονται στην πλατφόρμα της BetConstruct θα μπορούν να συμπεριλάβουν και το Hoory στην γκάμα υπηρεσιών τους.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.