Ενισχύεται ο τομέας προστασίας πελατών της στοιχηματικής εταιρείας William Hill

H William Hill προχώρησε σε μια στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία ψηφιακού ελέγχου Accuity, με σκοπό να ενισχύσει την προστασία των πελατών της, κατά κύριο λόγο στον τομέα εθισμού στον τζόγο. Η Accuity θα προσφέρει στις ιστοσελίδες της William Hill τις απαραίτητες ψηφιακές λύσεις, οι οποίες θα μπορέσουν να της επιτρέψουν να ελέγχει αποτελεσματικότερα τις συμπεριφορές των παιχτών του στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών και να εντοπίζει με επιτυχία σημάδια που δείχνουν εθισμό στον τζόγο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της William Hill, μάλιστα, καθήκον της Accuity είναι να μεταμορφώσει τη φιλοσοφία παρακολούθησης των συμπεριφορών των πελατών της, με προηγμένες τεχνολογίες ΑΙ.

 

Τα νέα εργαλεία στη διάθεση της William Hill

Η Accuity θα προσθέσει στις ιστοσελίδες της William Hill στην πλατφόρμα Firco Insight, η οποία θα συνοδεύεται και από επιπλέον ψηφιακά εργαλεία. Σκοπός όλων τους θα είναι να εντοπίζει συμπεριφορές που δείχνουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο. Ουσιαστικά, κάθε παίχτης θα ελέγχεται (φυσικά ανώνυμα) από την τεχνητή νοημοσύνη, προκειμένου να εκτιμηθεί κατά πόσο η συμπεριφορά του τον βάζει σε κίνδυνο εθισμού στον τζόγο.  

Η William Hill, βέβαια, ήδη διαθέτει κάποια εργαλεία που μπορούν να τη βοηθήσουν σε αυτό το έργο, ωστόσο, η συνεργασία της με την Accuity θα της επιτρέψει να βελτιώσει σημαντικά τις επιδόσεις της στον συγκεκριμένο τομέα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το περιθώριο λάθους θα μειωθεί από το 10-15%, στο οποίο βρίσκεται και ο μέσος όρος της βιομηχανίας, στο 1%!

Οι νέες τεχνολογίες που θα αποκτήσει η William Hill, τέλος, θα ελέγχουν τους παίχτες ακόμη και για το ενδεχόμενο παράνομων συμπεριφορών, όπως ξέπλυμα μαύρου χρήματος, στοιχηματισμός με βάση χειραγώγηση αγώνων και πολλές ακόμη.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.