Αισθητική ανανέωση για την στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop προχώρησε πριν μερικές ημέρες σε μια ανανέωση της αισθητικής της και οι παίχτες που την επισκέπτονται περιηγούνται πλέον σε ένα νέο περιβάλλον, το οποίο θυμίζει αρκετά την κλασική εμφάνιση της ιστοσελίδας, αλλά παράλληλα προσφέρει μια πιο μοντέρνα αίσθηση.

Οι αλλαγές που θα παρατηρήσουν οι παίχτες δεν είναι πολλές ή εντυπωσιακές, αλλά συμβάλλουν στη δημιουργία μιας νέας εικόνας για την στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop, η οποία ανανεώθηκε και είναι πλέον πιο λιτή και σύγχρονη στον σχεδιασμό της.

 

Τα νέα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας της Betshop

Το χρώμα που κυριαρχεί πλέον στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop είναι το λευκό, με κάποια μπλε σημεία, αλλά και γραφικά που παρουσιάζουν τις προσφορές που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες του στοιχήματος. Παράλληλα, έχουν αλλάξει οι γραμματοσειρές, οι οποίες είναι πιο λιτές και συμβάλλουν καθοριστικά στη νέα εμφάνιση της ιστοσελίδας.

Παράλληλα, έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα και τα μενού της στοιχηματικής ιστοσελίδας, τα οποία είναι πλέον ακόμη πιο πρακτικά. Για παράδειγμα, στη δεξιά πλευρά βρίσκεται το μενού των αθλημάτων, με διαφορετική εικόνα για κάθε άθλημα. Από πάνω του βρίσκονται οι κορυφαίες διοργανώσεις των αθλημάτων, αλλά και η επιλογή του MyCoupon, που επιτρέπει στους παίχτες να δημιουργήσουν το δικό τους κουπόνι. Στο κέντρο της αρχικής σελίδας, τέλος, βρίσκεται η λίστα με τους κορυφαίους αγώνες της ημέρας και οι αγώνες που θα ξεκινήσουν τις επόμενες ώρες. Σε καθέναν από τους παραπάνω αγώνες εμφανίζονται οι δημοφιλέστερες αγορές, ενώ όσοι αναζητούν κάποια άλλη δεν έχουν παρά να επιλέξουν τον αγώνα που τους ενδιαφέρει.

 

Αισθητικές αλλαγές με ουσία

Αν και είναι μικρές και δεν επηρεάζουν παρά μόνο τον αισθητικό τομέα, οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop είναι αρκετές για να φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητα των παιχτών. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι προχώρησαν σε μικρές αλλαγές στο παρασκήνιο, που επιτρέπουν την αποτελεσματικότερη λειτουργία της στοιχηματικής πλατφόρμας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.