Νέες υπηρεσίες στο επίγειο live στοίχημα προσφέρει η Sportradar

H Sportradar είναι μεταξύ άλλων γνωστή για τις υπηρεσίες διανομής στατιστικών που προσφέρει σε στοιχηματικές ιστοσελίδες και τηλεοπτικά δίκτυα, τα οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμα για τους παίχτες, ειδικά αν στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, μάλιστα, ανακοίνωσαν πρόσφατα μια νέα υπηρεσία για τα τηλεοπτικά δίκτυα, το οποίο αναμένεται να διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό όσους στοιχηματίζουν live.

Συγκεκριμένα, η Sportradar λάνσαρε ένα νέο προϊόν, το οποίο προορίζεται για τις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις των τηλεοπτικών δικτύων. Το νέο αυτό προϊόν θα εμφανίζει αποδόσεις στοιχήματος από διαφορετικές ιστοσελίδες στην οθόνη της μετάδοσης, ώστε οι παίχτες να έχουν στην ίδια οθόνη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να στοιχηματίσουν live (εξελίξεις, στατιστικά και αποδόσεις).

 

Το νέο προϊόν της Sportradar

Η Sportradar ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες το λανσάρισμα του emBet, μιας νέας υπηρεσίας που παρέχει στοιχηματικό περιεχόμενο στις αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις. Τα τηλεοπτικά δίκτυα που ήδη συνεργάζονται με την Sportradar και χρησιμοποιούν τα στατιστικά της θα μπορούν να ενσωματώσουν και το emBet, προκειμένου να προβάλλουν παράλληλα και στοιχηματικές αποδόσεις, ώστε οι παίχτες του live στοιχήματος να είναι σε θέση να εντοπίζουν ευκαιρίες, χωρίς να παίρνουν τα μάτια τους από την οθόνη και την αγωνιστική δράση.

Με άλλα λόγια, το emBet θα προβάλλει, όχι μόνο όλες τις απαραίτητες αγωνιστικές υπηρεσίες, όπως τα στατιστικά, αλλά και τις στοιχηματικές, όπως το ύψος και οι αλλαγές των αποδόσεων. Και το σημαντικότερο είναι πως οι πληροφορίες αυτές θα μεταδίδονται στην ίδια οθόνη με τον αγώνα, ώστε οι παίχτες του live στοιχήματος να μην είναι αναγκασμένοι να περιηγούνται σε διαφορετικές οθόνες και στοιχηματικές ιστοσελίδες, προκειμένου να εντοπίσουν ευκαιρίες για κέρδη.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.