Χέλσινγκμποργκ-Σίριους με 0% γκανιότα* στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά** που επιτρέπει στα μέλη της να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα σε έναν επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Η εν λόγω προσφορά** ισχύει στον αποψινό αγώνα του σουηδικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Χέλσινγκμποργκ και Σίριους και βασίζεται σε τρεις αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην 0% γκανιότα*.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει τα στοιχήματα στο 1Χ2 του Χέλσινγκμποργκ-Σίριους με 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί (όπως συμβαίνει συνήθως, εξαιτίας της γκανιότας*) και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες υψηλότερα κέρδη. Για να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά** της 0% γκανιότας*

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό που διατηρούν στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet και να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Χέλσινγκμποργκ-Σίριους, πριν την έναρξή του, στις 20:00. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να αποτελούνται από σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Μόνο τα κερδισμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στα κατάλληλα σημεία, άλλωστε, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται να μοιράσει η προσφορά**. Και τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών, που θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Χέλσινγκμποργκ-Σίριους

Οι αποδόσεις που έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς** βρίσκονται στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του σουηδικού πρωταθλήματος και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.07 για νίκη της Χέλσινγκμποργκ, 3.64 για ισοπαλία και 4.08 για νίκη της Σίριους. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού στα τρία σημεία και θα είναι σε θέση να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία