Αυξημένες αποδόσεις στην Primeira Liga ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

H Goalbet, η οποία μάλιστα ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, καλύπτει και σήμερα το σύνολο των κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων και τα μέλη της έχουν στη διάθεσή τους άφθονες επιλογές στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών. Ένας από τους δεκάδες σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου, όμως, καταφέρνει να ξεχωρίσει, αφού σε αντίθεση με άλλους υπόσχεται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

Πρόκειται για τον αγώνα της πορτογαλικής Primeira Liga ανάμεσα σε Τοντέλα και Πορτιμονένσε, ο οποίος προσφέρεται σήμερα με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Η συγκεκριμένη προσφορά έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των επιλεγμένων αποδόσεων και υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά της Goalbet

Οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις στον αγώνα ανάμεσα σε Τοντέλα και Πορτιμονένσε, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, θα πρέπει αρχικά να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα, πριν αυτός ξεκινήσει, αφού τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν. Και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που προκύπτουν από τις αυξημένες αποδόσεις.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο Τοντέλα-Πορτιμονένσε

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet στο πλαίσιο της προσφοράς της έχουν αυξηθεί και οι παίχτες θα τις βρουν στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primeira Liga. Οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.73 για νίκη της Τοντέλα, 3.52 για ισοπαλία και 2.83 για νίκη της Πορτιμονένσε.

Σε σύγκριση με τις περισσότερες αποδόσεις του ανταγωνισμού στα ίδια σημεία, εκείνες της Goalbet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Ωστόσο, τα κέρδη αυτά θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μόνον όσοι τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία