ΠΑΟΚ-Παρτιζάν με 0% γκανιότα* στη Novibet

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα βρουν και σήμερα δεκάδες επιλογές στην ιστοσελίδα στοιχημάτων της Novibet, επιλογές που ξεκινούν από το Κύπελλο Ελλάδας και καταλήγουν στην ιταλική Serie A ή στη γαλλική Ligue 1. Ωστόσο, οι λάτρεις του μπάσκετ είναι αυτοί που έχουν σήμερα την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, εκμεταλλευόμενοι την προσφορά** της ιστοσελίδας.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί σήμερα 0% γκανιότα* σε έναν αγώνα μπάσκετ. Πρόκειται για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν, στο πλαίσιο του Champions League της FIBA, η οποία έχει προγραμματιστεί για απόψε στις 21:00. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αγώνα και επιλέξουν την αγορά του νικητή θα δουν αυξημένες αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη από το συνηθισμένο.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet αύξησε τις αποδόσεις στην αγορά του νικητή στο ΠΑΟΚ-Παρτιζάν, εξαλείφοντας την γκανιότα*, την προμήθεια που ευθύνεται για τη μικρή μείωσή τους. Έτσι, οι αποδόσεις αυξήθηκαν, παρασύροντας και τα πιθανά κέρδη. Ωστόσο, το ρίσκο παραμένει στα ίδια επίπεδα.

 

Χάρη στην προσφορά** της, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα μπάσκετ: 1.53 για νίκη του ΠΑΟΚ και 2.85 για ισοπαλία. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Η συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρεί κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχει μειώσει τις δικές της αποδόσεις.

 

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις της Novibet, τέλος, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο ΠΑΟΚ-Παρτιζάν, επιλέγοντας την αγορά του νικητή. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς οι ενισχυμένες αποδόσεις δε θα μεταφερθούν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Τέλος, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το νικητή, για να εξασφαλίσουν οποιοδήποτε κέρδος, πόσο μάλιστα τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία