Μπορντό-Μαρσέιγ με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

H στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet προσφέρει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, αρκεί να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Μπορντό και Μαρσέιγ. Ο αγώνας διεξάγεται απόψε, στο πλαίσιο της γαλλικής Ligue 1, και προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς να έχουν αυξηθεί.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά.

 

Οι προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς της Goalbet

Αρχικά, όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, στην αγορά του 1Χ2 του Μπορντό-Μαρσέιγ, πριν την έναρξη του αγώνα. Έπειτα, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εισπράξουν αυξημένα κέρδη. Τα χρήματα που θα κερδίσουν όσοι προβλέψουν σωστά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη από τον λογαριασμό τους.

Οι παραπάνω προϋποθέσεις είναι αρκετά απλές και δεν απαιτούν σημαντικά ανταλλάγματα από τους παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τα στοιχήματά τους.

 

Τρεις αυξημένες αποδόσεις στο Μπορντό-Μαρσέιγ

Οι αποδόσεις που αυξήθηκαν χάρη στην προσφορά βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου σημερινού αγώνα και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.76 για νίκη της Μπορντό, 3.46 για ισοπαλία και 2.23 για νίκη της Μαρσέιγ. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι έχουν αυξηθεί, μέσω της προσφοράς, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, σε σχέση με αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Η Goalbet δεν είναι η μοναδική από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος που επέλεξε τον αγώνα της γαλλικής Ligue 1 Μπορντό-Μαρσέιγ για την προσφορά της 0% γκανιότας, τον ίδιο επέλεξε για τα μέλη της και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία