Ενισχύει τις αποδόσεις στο Ολλανδία-Αγγλία η στοιχηματική εταιρία Novibet

Όπως κάθε ημέρα, έτσι και σήμερα, η Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, επιτρέπει στα μέλη της να τοποθετήσουν στοιχήματα σε επιλεγμένα σημεία και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Ο επιλεγμένος αγώνας για να πετύχουν ακριβώς αυτό είναι ο φιλικός ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Ολλανδίας και της Αγγλίας, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 21:45.

Σε αυτόν τον αγώνα, η εταιρία στοιχήματος Novibet έχει αυξήσει τρεις επιλεγμένες αποδόσεις. Πρόκειται για εκείνες που συνοδεύουν τα σημεία στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα και που πλέον υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, χωρίς να τους ζητούν να ρισκάρουν περισσότερο.

Όπως είναι φυσικό, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να διαβάσουν τους όρους της προσφοράς** και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτή και να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι τρεις αυξημένες αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία.

 

Τι αλλάζει με την προσφορά** της 0% γκανιότας*;

Από τη στιγμή που η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet αποφάσισε να προσφέρει τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία με 0% γκανιότα*, οι επιλεγμένες αποδόσεις αυξήθηκαν. Υπό κανονικές συνθήκες, οι τρεις αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 θα μειώνονταν ελαφρώς, προκειμένου να διατηρηθεί η καθιερωμένη προμήθεια. Με την προμήθεια να βρίσκεται στο 0%, όμως, οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού φιλικού αγώνα: 2.63 για νίκη της Ολλανδίας, 3.20 για ισοπαλία και 3.12 για νίκη της Αγγλίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία