Ρωσία-Πορτογαλία με ενισχυμένες αποδόσεις στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών συνεχίζεται και σήμερα με κάποιους από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες του έως τώρα και την αναμέτρηση της Ρωσίας με την Πορτογαλία. Ο εν λόγω αγώνας αναμένεται να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος και αυτό δεν οφείλεται μόνον σε όσα αναμένεται να δούμε εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και στις σχετικές προσφορές** που έχουν ανακοινώσεις οι στοιχηματικές εταιρίες του διαδικτύου.

Μια τέτοια προσφορά** προέρχεται από την εταιρία στοιχηματισμού Novibet, η οποία ανακοίνωσε ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ρωσία και Πορτογαλία. Χάρη σε αυτή την προσφορά**, όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Αναλυτικότερα, χάρη στην προσφορά** της Novibet, παρουσιάζονται ενισχυμένες οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Ρωσία-Πορτογαλία. Η απουσία της γκανιότας* έχει ως αποτέλεσμα οι εν λόγω αποδόσεις να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και να ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού.

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών: 4.70 για νίκη της Ρωσίας, 3.65 για ισοπαλία και 1.92 για νίκη της Πορτογαλίας.

 

Πώς αυξήθηκαν οι αποδόσεις;

Οι παραπάνω αποδόσεις θα έπρεπε υπό κανονικές συνθήκες να έχουν μειωθεί λίγο, λόγω της γκανιότας*, της προμήθειας που διατηρεί κάθε bookmaker σε κάθε στοίχημα. Η νόμιμη εταιρεία στοιχημάτων Novibet, όμως, μείωσε τη συγκεκριμένη προμήθεια στο 0%, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη, με το ίδιο ακριβώς ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αποδόσεις θα πρέπει να καλύψουν κάποιες προϋποθέσεις. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στα επιλεγμένα σημεία, στην αγορά του 1Χ2 του Ρωσία-Πορτογαλία. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 18:00, που ξεκινά ο αγώνας.

Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Και, αν το καταφέρουν, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, σύμφωνα με τις ενισχυμένες αποδόσεις, με τη μορφή μετρητών. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει πως δε θα είναι αναγκασμένοι να τζιράρουν την αξία των χρημάτων που προκύπτουν από την προσφορά** (όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές**) και πως θα μπορούν να προχωρήσουν από την πρώτη στιγμή σε ανάληψή τους.

Εμείς να σας θυμίσουμε ότι η Novibet έχει ανακοινώσει μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που αφορούν τους αγώνες του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία