Δύο αγώνες του Champions League με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, και η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο Champions League, στο πλαίσιο του οποίου διεξάγονται κι άλλοι προκριματικοί αγώνες. Δύο από αυτούς, μάλιστα, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, χάρη στο γεγονός ότι η στοιχηματική εταιρία Stoiximan τους προσφέρει με αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Οι δύο αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα στον Stoiximan, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η ιστοσελίδα. Πρόκειται για τον αγώνα της Ροστόφ με τον Άγιαξ και αυτόν της ΑΠΟΕΛ με την Κοπεγχάγη. Και στις δύο περιπτώσεις, η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρεί ο Stoiximan σε κάθε στοίχημα, απουσιάζει και οι αποδόσεις δε μειώθηκαν, αλλά παρέμειναν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Χάρη στην προσφορά του Stoiximan, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του πρώτου σημερινού αγώνα του Champions League έχουν ως εξής: 3.00 για νίκη της Ροστόφ, 3.30 για ισοπαλία και 2.72 για νίκη του Άγιαξ. Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα, οι ίδιες αποδόσεις έχουν ως εξής: 3.25 για νίκη της ΑΠΟΕΛ, 3.25 για ισοπαλία και 2.57 για νίκη της Κοπεγχάγης. Και στις δύο περιπτώσεις, πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά, και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από το μέσο όρο του ανταγωνισμού.

 

Παράλληλα, κάθε παίχτης που επιθυμεί να διεκδικήσει τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά δεν έχει παρά να ακολουθήσει τρία απλά βήματα: πρώτον να επιλέξει την αγορά του 1Χ2 των επιλεγμένων αγώνων, δεύτερον να τοποθετήσει το στοίχημά του πριν την έναρξή του (και οι δύο αγώνες ξεκινούν στις 21:45) και τρίτον να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Εφόσον ακολουθήσει τα παραπάνω και κερδίσει, θα εξασφαλίσει τα αυξημένα κέρδη που φέρνει η προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και η προσφορά της μηδενικής γκανιότας είναι από τις πιο συμφέρουσες του διαδικτύου την οποία προσφέρει σε καθημερινή βάση.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία