Κορυφαίες αποδόσεις στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού από τη Novibet

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους του Champions League και καλείται να διατηρήσει το θετικό αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας στην έδρα της Κράσνονταρ, σε έναν αγώνα που, όχι μόνο καλύπτεται στοιχηματικά στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet, αλλά συνοδεύεται και από μία προσφορά** που έχει ως αποτέλεσμα ένα σετ κορυφαίων αποδόσεων. Η Novibet προσφέρει το Κράσνονταρ-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα* στο 1Χ2, με αποτέλεσμα οι παίχτες να συναντήσουν τρεις αυξημένες αποδόσεις.

Η νέα προσφορά** της Novibet ισχύει μόνο για συγκεκριμένα στοιχήματα και οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο, αρκεί να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Κράσνονταρ-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Χάρη στην προσφορά** της Novibet, οι τρεις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Κράσνονταρ και Ολυμπιακό έχουν αυξηθεί, με αποτέλεσμα να υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**.

Τα κέρδη αυτά εξαρτώνται από τις τρεις αποδόσεις που έχουν αυξηθεί. Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, οι επιλεγμένες αποδόσεις δε μειώθηκαν, όπως συμβαίνει συνήθως, και έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: 2.13 για νίκη της Κράσνονταρ, 3.80 για ισοπαλία και 3.70 για νίκη του Ολυμπιακού.

Οι παραπάνω αποδόσεις, τέλος, έχουν δύο ιδιαιτερότητες. Η πρώτη είναι ότι κυμαίνονται πάνω από τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς, γεγονός που σημαίνει ότι υπόσχονται τα περισσότερα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά**. Και η δεύτερη είναι ότι υπόσχονται κέρδη με τη μορφή μετρητών, το οποίο σημαίνει ότι οι νικητές θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψη των κερδών τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία