Άρης-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας επιστρέφουν και ο Άρης υποδέχεται απόψε στις 19:30 τον Ολυμπιακό, με την πρόκριση να αποτελεί το ζητούμενο για κάθε παίχτη των δύο ομάδων. Παράλληλα, το ζητούμενο για κάθε παίχτη του στοιχήματος είναι η σωστή πρόβλεψη και τα κέρδη που θα φέρει. Όπως είναι λογικό, μάλιστα, όσο περισσότερα τα κέρδη τόσο το καλύτερο.

 

Βέβαια, όσο περισσότερα κέρδη υπόσχεται ένα σημείο τόσο μεγαλύτερο είναι και το ρίσκο που συνοδεύει την πρόβλεψη. Εκτός κι αν υπάρχει κάποια προσφορά που μπορεί να εγγυηθεί περισσότερα κέρδη, χωρίς να αυξάνεται παράλληλα το ρίσκο. Και μια τέτοια ακριβώς προσφορά ανακοίνωσε σήμερα ο Stoiximan.

 

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος καλύπτει στοιχηματικά τον αγώνα και έχει ανακοινώσει πως προσφέρει μια επιλεγμένη αγορά με 0% γκανιότα. Πρόκειται για την αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα Κυπέλλου, στην οποία οι παίχτες θα βρουν αυξημένες αποδόσεις. Και τις αποδόσεις αυτές μπορούν να τις εκμεταλλευτούν και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο.

 

Αυτό που κάνει η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, είναι να εξαλείφει την γκανιότα, την προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Έτσι, οι αποδόσεις επανέρχονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan έχει ανακοινώσει τρεις αυξημένες αποδόσεις, στα αντίστοιχα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα. Χάρη στην προσφορά του, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 6.80 για νίκη του Άρη, 4.95 για ισοπαλία και 1.53 για νίκη του Ολυμπιακού. Σε σύγκριση με τις τιμές που έχουν ανακοινώσει άλλες στοιχηματικές εταιρίες, αυτές του Stoiximan είναι υψηλότερες και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς.

 

Για να εκμεταλλευτούν την προσφορά, τέλος, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Άρης-Ολυμπιακός, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία