Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και συνεχίζει σταθερά να ανακοινώνει προσφορές για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και σήμερα έχει επιλέξει έναν κορυφαίο αγώνα της Premier League, προκειμένου να τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο. Αναλυτικότερα, ο αγώνας που διεξάγεται σήμερα ανάμεσα σε Γουλβς και Μάντσεστερ Σίτι προσφέρεται με 0% γκανιότα στο 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία να έχουν αυξηθεί.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, αρκεί να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Οι παίχτες που θα σπεύσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά και να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Γουλβς και Μάντσεστερ Σίτι θα δουν τρεις αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2 του αγώνα. Οι αποδόσεις οφείλουν την αύξησή τους στην απουσία της γκανιότας (της καθιερωμένης προμήθειας που ευθύνεται για τη μείωση κάθε απόδοσης) και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 8.47 για νίκη της Γουλβς, 5.30 για ισοπαλία και 1.44 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι. Οι αποδόσεις αυτές θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα έως την έναρξη του αγώνα και έως τότε θα υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τις εκμεταλλευτούν, συμμετέχοντας στην προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στον αγώνα ανάμεσα σε Γουλβς και Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, έχουν διορία έως τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας, προκειμένου να τοποθετήσουν ένα στοίχημα οποιασδήποτε αξίας σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και όσα τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία