Στοιχηματική εταιρεία Novibet: Ενισχυμένη αξία στο Έλφσμποργκ-Χάκεν

Η στοιχηματική εταιρεία Novibet προσφέρει και σήμερα αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο και τα μέλη της μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με το ρίσκο που είναι διατεθειμένα να λάβουν. Σε έναν από τους σημερινούς αγώνες, όμως, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους, χάρη στην προσφορά** που ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχηματισμού. Πρόκειται για μια προσφορά** 0% γκανιότας*, η οποία ενισχύει την αξία στοιχηματισμού στην επιλεγμένη αγορά του σημερινού αγώνα του σουηδικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Έλφσμποργκ και Χάκεν.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του Έλφσμποργκ-Χάκεν

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet υπόσχεται περισσότερα πιθανά κέρδη στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Έλφσμποργκ και Χάκεν και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Οι παίχτες αυτοί θα συναντήσουν αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς και θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο.

Η προσφορά** πραγματοποιείται μέσω της εξής διαδικασίας: η γκανιότα*, η προμήθεια που μειώνει ελαφρώς της αποδόσεις, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος η Novibet, βρίσκεται στο 0%, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μη μειώνονται και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων τους.

 

Υψηλότερες αποδόσεις σε τρία σημεία

Χάρη στην προσφορά** της, η στοιχηματική εταιρεία Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα: 2.34 για νίκη της Έλφσμποργκ, 3.61 για ισοπαλία και 3.30 για νίκη της Χάκεν. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα του μέσου όρου της αγοράς. Εξάλλου, η συντριπτική πλειοψηφία από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού έχει διατηρήσει κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχει μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Τα ανταλλάγματα που ζητά η συγκεκριμένη προσφορά** από τους παίχτες είναι ελάχιστα. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να στοιχηματίσουν στο Έλφσμποργκ-Χάκεν, να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και να τοποθετήσουν την πρόβλεψή τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 20:00. Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά, ώστε να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

Η Novibet ανακοινώνει συχνά προσφορές** για αγώνες του σουηδικού πρωταθληματος τελευταίο παράδειγμα ο αγώνας ΑΙΚ Στοκχόλμης με τη Μάλμε που πρόσφερε με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία